• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Манюел Валс: ЕС не може да приема повече бежанци

Манюел Валс: ЕС не може да приема повече бежанци

/КРОСС/ Европейският съюз трябва да каже, че вече е невъзможно да приема толкова бежанци и да намери намчин онези, които напускат Сирия, да бъдат поемани от съседните страни, заяви френският премиер Манюел Валс по време на среща с европейската преса, съобщава АFP.

Френският премиер проведе неформална среща с журналисти от няколко европейски медии в Париж, сред които SZ, които публикуваха в сряда части от разговора.

„Европа трябва да каже, че не може да приема повече мигранти, това е невъзможно. Контролът на външните граници на Европейския съюз е важен за бъдещето на ЕС. Ако не го направим, народите ще кажат: „Стига толкова Европа!", заяви Валс.

„Европа трябва да намери начин мигрантите да бъдат поемани от съседните на Сирия страни. В противен случай, Европа поставя под въпрос способността си да контролира ефективно своите граници", подчерта Валс.

Във вторник Европейската комисия прие юридическа рамка за финансиране на помощта на ЕС за Турция, която цели да спре мигрантския поток към Европейския съюз, но събирането на обещаните на Анкара 3 млрд. евро се очертава трудно, посочва АFP.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мануелчо душо, ма как стигна до такива умопомрачителни в извисението си изводи. Тъй, това което предлагаш вече е доста късно да се реализира , например спирането на мигрантската вълна, а аз вече съм дърт да приемам ислям и шериатско законодателство.Понеже Франция е вече достатъчно ислямизирана, предлагам всички ама наистина всички ислямски емигранти да отидат в Германия. Така и така искат там .При мама Гели. Всички останали страни да бъдат задължени да пазят германските гараници. Да не излиза никой. Значително по евтин вариант, нали. Единствен шанс към Морето на Север. А нарастването на популациите от Акули ще отдадем на Глобалното затопляне. Как Мислиш

26.11.2015 00:36:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.