• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в Разград

Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в Разград

/КРОСС/ Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в първия мач между двата отбора от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани стигнаха само до нулево равенство на "Лудогорец Арена" пред погледа не на кого да е, а на унгарския премиер Виктор Орбан.

Политикът пристигна в Разград специално за мача, макар и с известно закъснение, за да стиска палци на своя отбор, а след последния съдийски сигнал не скри задоволството си от добрия турнирен резултат за унгарския шампион.

Лудогорец бе по-добрият отбор през по-голяма част от срещата, особено през първото полувреме, но разградчани така и не успяха да материализират превъзходството си.

С пропуски се отличиха Клаудиу Кешеру, Марселиньо и Вандерсон.

Още в първите секунди домакините се настаниха в половината на съперника, като особено активни бяха Мисиджан, Лукас Саша, Вандерсон и Марселиньо, които комбинираха бързо с по едно докосване.

Първото положение в мача дойде в 15-ата минута, когато Лукас Саша стреля от дъгата пред наказателното поле, но Ковачик успя да се намеси.

 

Две минути по-късно разградчани стигнаха до първата чиста ситуация пред вратата на унгарците!

Вандерсон нахлу отдясно през два футболисти на Види, прехвърли техничко вратаря Ковашик, но топката бе избита от Фиола, който изчисти от голлинията!

Минути по-късно и Кешеру можеше да порази целта от отлична позиция в наказателното поле, но топката премина до гредата.

Дойде ред и на Марселиньо да опита да затрудни Ковашик, но макар и от полупаднало положение, вратарят отново бе стабилен и опази вратата си суха.

 

Така при нулево равенство дойде и почивката.

Втората част започна с една идея по-офанзивно за гостите, които изнесоха събитията в центъра на терена, а в доста моменти от срещата и накъсваха играта.

Вандерсон отново пропусна с диагонален удар пред вратарското поле, а след 60-ата минута разградчани като че ли поотпаднаха физически - нещо нехарактерно за отбора.

Гостите пък нанесоха едва един точен удар към вратата на Ренан, спасен без проблем от вратаря на "орлите" в първите минути на второто полувреме.

В крайна сметка обаче Лудогорец не оправда очакванията за лесен и категоричен успех, а реваншът изглежда, че ще е с особено голям залог, имайки предвид амбициите на ръководството да види отбора за трети път в групите на Шампионска лига.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.