• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Ваня Червенкова посрещна юбилей в Дубай

Ваня Червенкова посрещна юбилей в Дубай

/КРОСС/Лично нейните асистенти организираха бяло парти в реномирания клуб на звездите Vip room of The At'mosphere of Burj Khalifa.
Бизнесдамата събра само тесен кръг приятели, бизнес партньори от Дубай и дъщеря си Никол с нейния приятел.
Сред гостите се откроиха още и Калин Георгиев, главен редактор на тв таблиода Папараци, изпълнителят Живко Добрев и Атанас Лазаров, собстевник на ПРофайл.
Ваня впечатли всички със своя изискан и елегантен тоалет в телесен цвят, който подчертаваше перфектната й фигура.
Ваня Червенкова пусна и своя марка унисекс парфюм AREEJ By Vania Chervenkova с ориенталски аромати на връх рожденият си ден от Дубай.
AREEJ By Vania Chervenkova, 100 ml. Eud de Parfum e унисекс парфюм, който е роден от любовта към вълшебните аромати на Ориента, арабските бит и култура и тяхната магическа и мистична история. AREEJ грабва с факта, че е създаден изцяло от спиращи дъха ориенталски масла и аромати. Той е съчетание на загадъчната атмосфера на Изтока и страстта на своя основател Ваня Червенкова към него. Аромата на тази запазена търговска марка е чудотворна хармония между нежен бриз, любовен еликсир и аристократичен нюанс, които ще внесат хармония и щастие в ежедневието Ви.

Марката AREEJ By Vania Chervenkova е създадена от самата Ваня Червенкова през 2017 г. в Дубай, където напоследък тя прекарва част от времето си. За своето благоуханно произведение, тя избира само естествени материали от най-високо качество в изключително високи концентрации, така че да осигурят дълготраен аромат.

За своят парфюм, Ваня Червенкова използва като основни аромати типични арабски есенции и масла. В основата на AREEJ ще откриете ароматите на турска роза, пачули, ванилия и най-вече агарово дърво, познато под различни наименования като "agarwood", "oud", "aoud" или "oudh"(от арабски). Марката AREEJ въвежда на пазара първият си унисекс парфюм като набляга основно на тази невероятна суровина със смолист аромат. Това е най-скъпото дърво в света и се използва при създаването най-вече на ориенталски парфюми. Агаровото дърво се нарича още „кралската съставка" и е всепризнат афродизиак - най-мощният, който човечеството познава. Често се среща и под наименованията: "дърво на боговете" или "течно злато".

Това, с което аромата на AREEJ всъщност пленява, омагьосва и прелъстява е неговото невидимо, мистично и извисяващо въздействие. Неговото ухание може да Ви отведе на виртуално пътешествие в мистичния свят на Ориента чрез емоционално заредения си коктейл от съставки и наситения аромат на кипящи от живот растения.

Продуктовите клипове са снимани в края на м. Февруари тази година в Дубай, в Bab Al Shams Desert Resort and Spa, Remraam Community, The Palm Jumeirah, Jumeirah Zabeel Saray Hotel, One and Only The Palm, Souk al Bahar, Downtown Dubai, Burj Khalifa, Al Qudra Oasis и Al Qudra Desert. Тези клипове са плод на международен проект, в който участие имат специалисти от много страни като България, Индия, Иран, Пакистан, Египет и Дубай.

В профила си в социалните мрежи Ваня написа:
"Когато искаш да покоряваш ВИСОТИ и през следващите 50 години... посрещаш своя ден на НАЙ-ВИСОТО място в света с НАЙ-ВИСОКО ценените от теб хора... Vip room of The At'mosphere of Burj Khalifa in DUBAI...Моето БЯЛО ПАРТИ.. с бели цветя, бели свещи, бели балони, бели коли.. и хора с бели сърца... Ние не сме от бялото братство, но пък се обичаме като тях ....„

И допълни още:
Това е МОЯТ ПОДАРЪК!

В деня на своя юбилей реших, че ще запомня тази дата с нещо, което създадох с много ЛЮБОВ.Парфюм с уникално присъствие и аромати. Послание от Изтока, сътворен специално за мен. Над този проект работи голям международен екип. Следвала съм всяка крачка от самото начало. Дадох цялата си енергия за да достигне до вас..

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

месара

е пак ли с тая пача ше ни занимавате !? кой го интересува тая ? стига с тия платени статии !!!

29.03.2017 09:18:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.