• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Ранените при верижната катастрофа във Варна са в добро състояние

Ранените при верижната катастрофа във Варна са в добро състояние

/КРОСС/ Четиримата пострадали при зрелищната катастрофа на оживено кръстовище във Варна са изписани от болница. Двама от тях са с леки контузни рани. Това заяви за NOVA главен инспектор Петко Камбуров, началник на сектор „Пътна полиция" във Варна.

Във вторник вечерта джип връхлетя върху 7 коли, чакащи на червен светофар и смачка до неузнаваемост няколко от тях. Дете и трима възрастни са пострадали. Шофьорите на блъснатите коли разказват, че джипът се движил с висока скорост.

Катастрофата става в час пик. Джипът е управлява 43-годишна жена, с нея има и малко дете.

В болница са откарани четирима души, нямат тежки наранявания или фрактури, съобщават от лечебното заведение.

А участниците в катастрофата недоумяват защо джипът е влетял в завоя с висока скорост.

Тежката катастрофа блокира движението по един от най-оживените булеварди във Варна - „Сливница", за повече от три часа. Спряно беше и движението на градския транспорт в района.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

43 годишна. Кажете направо коя е. Да се пазят хората от нея не само на пътя, но и в болницата, като ходят : д-р Мария Ангелова, варненски гинеколог със съмнения за психични отклонения. Изгонена от една АГ болница след масов погром над здравето на майки, имали нещастието да попаднат при нея. След подписка на целия персонал срещу нея и заповед на министъра. Отнемани лекарски права. Нееднократно съдена. Изгонена скоро и от медицински университет Варна поради подобна проява на "висока компетентност". Приютена в друга варнеска АГ болница, където персонала и майките пак организират подписка срещу нея, обаче понеже татко има много пари и дебели връзки в общината, връщат поредната и заповед за уволнение. Така, че внимавайте не само по улиците, но и в болниците. За още информация : http://www.georgikozovski.com/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81/

16.05.2018 21:24:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.