• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Вечеря в небето e топ атракцията за това лято във Варна

Вечеря в небето e топ атракцията за това лято във Варна

/КРОСС/ Вечеря в небето - над морето и светлините на Варна, е новата топ атракция за лято 2017. На 50 м над земята в района на Морска гара търсачите на силни усещания ще могат да опитат 5-звездно меню на мастършеф готвач. Пътешествието сред облаците освен с кулинарни изкушения ще бъде гарнирано с музика на живо. Това съобщиха от най-голямата кетърингова компания в България, която инициира високото преживяване с адреналин, което се предлага в почти цяла Европа и в столиците на забавлението и лукса - Париж, Брюксел, Рим, Лас Вегас и Дубай.

В средата на подвижната платформа високо над Варненския залив мастършеф готвачът ще изпълнява всички кулинарни желания на своите гости. За подготовката за новата атракция "Dinner in the sky" потвърдиха и от пресцентъра на пристанище Варна. След като миналото лято община Варна със съдействието на порта завъртя първия наситен културно-развлекателен календар, до месец в крайбрежната зона ще отворят врати голям детски кът, нов ресторант, луксозен бар и ще бъдат монтирани съоръженията за небесната вечеря.

В новата зона за отдих и развлечения на пристанището ще бъдат отворени над 200 работни места.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

JJIvanov геолог

Лично препоръчвам поне 12 сондажа за гореща минерална лечебна вода от Варна до Кранево включително..Така ще направим Варна перфектна столица на лечебния целогодишен туризъм.Спомени за големия басейн на Дружба и джакузитата до кораба "Сириус"..Къпехме се зимата в морето край тези райски обекти..

24.05.2017 18:50:25

Хубава идея

НА древна карта този залив го няма..очертанията на брега са много по различни..В залива е имало няколко градчета един от които с много златни куполи..Спомен за този древен скъп град дава хубавия филм "МАгна Аура".. Повече шампанско..

24.05.2017 18:47:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.