• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Ако не бяха държавни институции, прокуратурата и БНБ щяха да се наричат организирана престъпна група

Ако не бяха държавни институции, прокуратурата и БНБ щяха да се наричат организирана престъпна група

/КРОСС/Ако не бяха държавни институции, прокуратурата и БНБ щяха да се наричат организирана престъпна група, защото действат точно като такава, заяви в студиото на TV7 адвокат Николай Хаджигенов. По думите му цялата история с издирването на банкера Цветан Василев, който вчера се яви в полицията в Белград, е пълен цирк и няма нищо общо с правото, а на базата на доказателствата, които ще бъдат изпратени от наша страна, няма съд, който да го задържи

Ако документите не са годни, съдът в Белград трябва да откаже екстрадиция и Василев ще си остане в Сърбия, докато нашите власти най-накрая не кажат, че този човек може да се прибере и да работи, без да бъде вкарван в ареста", обясни той. Юристът смята, че или някой иска да държи собственика на Корпоративна търговска банка далеч от България, или нашите властимащи са толкова недалновидни, че не желаят банката да се оздрави.

Хаджигенов отбеляза, че Василев има всички основания да съди държавата в Страсбург и би бил изненадан, ако не го направи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Владимир Атанасов

Докато държавата и властническата йерархия са факт , прокуратурата не може да бъде друго,освен недосегаема организирана престъпност!!!

25.07.2015 13:54:31

Анонимен

Да си дойдем на думата...! Прокуратурата се оформи и утвърди като най-престъпната държавна структура, на всичко отгоре и конституционно имунизирано ! В близко бъдеще това решително, радикално трябва да се промени и всички прокурори да бъдат проверени за престъпна дейност ! НЕ МОЖЕ ТАКА - ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ВЪЗМЕЗДИЕ...!

17.09.2014 13:35:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.