• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Цветан Василев е в Белград, гарантира адвокатът му

Цветан Василев е в Белград, гарантира адвокатът му

/КРОСС/Цветан Василев е в Белград.

Бях в Белград и се видях с г-н Василев и с г-жа Василева - каза адвокатът на банкера Константин Симеонов. В студиото на ТВ7 той опроверга твърденията на журналиста Маргарита Михнева, която в същото студио вчера твърдеше, че Василев вече не е в Белград и заяви, че е провела собствено разследване.

Банкерът принципно има идея да се върне у нас, но му се ще да има гаранция за справедлив процес и яснота какво смята да прави прокуратурата с него. А съмнението за справедлив процес е много сериозно, да не кажем, че сме убедени, че този процес няма да е справедлив, каза адвокат Симеонов.
Той не отхвърли възможността, че може би някой не иска Цветан Василев да се върне в България, за да не се изясни случая около КТБ.

Вчера двамата са коментирали и развитието на наказателното производство, което главният прокурор заяви още порез пролетта, че ще го внася в съда, а още не е внесено.

Цветанов и Симеонов са обсъдили включително и съобщението от Комисията за отнемане на незаконно имущество за 

Комисията е поискала налагане на обезпечителни мерки, получила е срок от съда, в който да предяви граждански иск. Но това не е новина. Очевидно комисията има някаква причина да го съобщи вчера. Аз за това дело знам от май месец, тогава това дело се намираше в Софийския апелативен съд, обясни адвокат Симеонов. Той посочи, че тепърва предстои сериозна битка в граждански съд, защото Комисията няма право да отнема имущество, това може само съдът да реши.

А и цифрите, посочени в съобщението, са доста съмнителни, допълни защитникът на Цв. Василев. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Асен

Естесвено, че така ще каже. Нали прокуратурата не се надява да им звънне когато Василев избяга? Нали затова му плаща с окрадените пари, да го пази!

04.12.2015 19:50:27

Анонимен

А кой юе ни гарантира истината за КТБ?

03.12.2015 11:21:26

Анонимен

Той хубаво е в Сърбия, ама до кога. С тия милиони, които гушна от фабриката едва ли ще е за дълго време. Вижда се, че законът все повече и повече му диша във врата и съвсем скоро ако не избяга, може да го екстрадират и най-после да го съдят. За това и трупа тези пари кеш. Каквото може събира и ще хваща пътя към онези хубави островчета, където са и братя Галеви. Пълна пародия е правосъдието и в България и в Сърбия. Отвратена съм от начина, по който оставят Василев да си организира и направи бягството от правосъдието.

02.12.2015 20:25:00

Славов

Е и? Мястото на Василев е зад решетките, а не в пет звездните хотели в Белград. Докога ще чакаме да екстрадират и осъдят мустакатия крадец?

02.12.2015 18:45:08

Анонимен

какво ни грее нас къде е Цветан Василев като не е в затвора

02.12.2015 11:07:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.