• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Местан: Никога през живота си не съм имал среща с Цветан Василев

Местан: Никога през живота си не съм имал среща с Цветан Василев

София /КРОСС/ Председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че никога не се е срещал с банкера Цветан Василев. Той беше категоричен, че дори "визуален контакт" не е имало между тях.
"Не преди рухването на КТБ, никога през живота си не съм имал нито една среща с този човек, нито един разговор в това число и по телефона. Не съм имал дори случаен визуален контакт с това лице, разбирам под случайно стечение на обстоятелствата да сме се озовали по едно и също време на едно и също място, да речем на прием при президента по повод на Националния празник, нито на коктейл, светско събитие или случайно разминаване по улицата. Защо го твърди питайте го него", каза Местан.
Той допълни, че не той, а Василев трябва да обясни твърденията си.

ДПС иска истината и цялата истина, пълната нередактирана до последния детайл истина, по казуса КТБ, заяви още Местан.
„Нямаме друг приятел освен истината. При консултациите при президента следвахме държавния и публичния интерес. Затова внесохме този специален закон", уточни той. „ Готови сме да подкрепим закони, които защитават държавния и публичния интерес. Няма да позволим да се говори за КТБ като за митологема. Ще разкрием цялата истина и призоваваме в аванс въпросното лице - Цветан Василев да не държи тайните в сейфовете, а да ги предостави на главния прокурор. Искам всички лидери на големи и малки партии да се присъединят към моя призив. Той признава, че прикрива неща, свързани с КТБ. Укриването на каквото и да е било свързано с КТБ да се постави на българската прокуратура", каза още Лютви Местан.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Резняк,теб не те броят за слива,затова не си имал среща с Василев -ясно ?

01.04.2015 08:31:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.