• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Цветан Василев: Не се крия от никой!

Цветан Василев: Не се крия от никой!

София /КРОСС/ Не зная, че срещу мен има европейска заповед за арест. Аз съм във Виена и не се крия от никой. Готов съм да се явя и да дам показания пред оторизираните органи. Тези дни се връщам в България и ще дам показания. Това заяви пред bTV шефът на КТБ Цветан Василев.
По думите му всичко това е добре режисиран сценарий.
Аз чували с пари не съм взимал, категоричен бе той.
В огромната си част нещата били силно изкривени и преувеличение. Сценарият бил написан от хора, които дължат пари на банката и очевидно нямат интерес да ги връщат.
Нещата вървят по строго определен сценарий. Всичко започна с едно мнимо поръчителство за убийство, след това започнаха атаките. Нещата си следват ясно определен сценарий чрез известни режисьори. За съжаление на тяхната въдица се вързаха и държавни институции, посочи той.
Цветанов не пожела да коментира т.нар. „лоши кредити", защото нямал никаква представа за начина, по който е изготвена оценката. След като се запозная с нея, ще направим съответните действия
И добави, че е описал всички подробности пред съдии от страни-членки на ЕС. Показанията ми са заверени, защото трябва да имам гаранция за моя личен живот.
Василев подчерта, че докато всички дружно са работели за унищожаването на КТБ, той се е опитвал да намери някакво бизнес решение, което било отхвърлено от представители на правителството и централната банка.
Три пъти идваха делегации от Оман, три пъти им показаха вратата. Явно никой няма интерес да бъде намерено разумно решение. Явно целта е да бъде разбира банката, да бъда дискредитиран, подчерта той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.