• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Мая Манолова в акция „Купи и сподели“, събира продукти за пенсионери в столична верига

Мая Манолова в акция „Купи и сподели“, събира продукти за пенсионери в столична верига

/КРОСС/ В събота, 13 април 2019 г., от 11.00 часа в столичния магазин на търговската верига БИЛЛА на бул. „България", омбудсманът Мая Манолова ще участва в събирането на хранителни продукти за възрастните хора, които няма да получат надбавка върху великденските си пенсии.
Инициативата цели да набере трайни пакетирани храни /олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др./ за възрастни хора и е част от Националната кампания „Великден за всеки - дари празник на баба и дядо", която омбудсманът организира за четвърта поредна година.
Клиентите на магазина ще могат да оставят купените продукти като дарение в специално поставените за целта на изхода колички, брандирани с логото на кампанията.
41 магазина в 13 града на страната се включват в благотворителната кауза - това са най-големите търговски вериги в страната БИЛЛА, КАУФЛАНД и ЛИДЛ, като към тях се присъединяват и регионални супермаркети - Т МАРКЕТ, BULMAG, СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ, ВИЛТОН, СЛАВЕКС, ВИРЕЯ ЛОМ, БОРУНА И ТИК-ТАК.
/Магазините, които участват в инициативата „Купи и сподели" по градове и часове тук: http://bit.do/ePaqH/
Доброволците на „Великден за всеки" от Софийски университет „Св. Климент Охридски", Национален алианс за работа с доброволци /гр. Пловдив, гр. Кюстендил и гр. Стара Загора/, Национално сдружение „Младежки глас" /гр. Бургас, гр. Стара Загора/, 50 деца - членовете на „Организацията на Българските скаути" /гр. Варна и гр. Шумен/, ЕГ „Васил Карагьозов" от гр. Ямбол, Фондация П.У.Л.С. /гр. Перник/, Общински ученически клуб „Екология и опазване на околната среда" /гр. Лом/ и младежи от група „отГОворните" /гр. Горна Оряховица/ оказват съдействие на всички, решили да подкрепят инициативата. Като доброволци в „Купи и сподели" се включват и местните обществени посредници от гр. Шумен - Иван Капралов и от гр.Стара Загора - Надежда Чакърова - Николова.
Кампанията „Великден за всеки - дари празник на баба и дядо" може да бъде подкрепена и с финансови средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст:

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.