• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

БСП разчита на партийния вот за местните избори

БСП разчита на партийния вот за местните избори

/КРОСС/БСП разчита на партийния вот за местните избори.

Това стана ясно от думите на  заместник-председателят на БСП Бойко Великов. Преди Националното работно съвещание за местните избори за кметове и общински съветници в ефира на БНР той коментира, че стремежът на левицата е навсякъде да издигне хора, които са достатъчно авторитетни, които се ползват с доверие в обществото, и които могат да се справят с тежките проблеми в местната власт, които впо-голямата част от общините те действително са много сложни. Номинациите бяха труден период. Имаше напрежение, беше упражняван натиск върху наши кандидати, да се откажат, да не се кандидатират, натиск, който продължава и сега, каза Бойко Великов. 

Поставили сме си цели да запазим позициите, които имаме в местната власт, и да ги разширим. Издигаме кандидати в общо 251 общини. Засега кметовете, които има БСП, са в над 70 общини, но трябва да се увеличи бройката им, каза още Великов и подчерта: Много е важен за нас партийният вот.

Заместник-председателят на БСП посъветва да не се избързва с анализите и прогнозите.

Политическото бракониерство и политическото номадство много се разшириха напоследък. Кандидатите на АБВ са политически опонент в изборите, но в 14 общини БСП ще бъде заедно с АБВ, коментира Великов като подчерта, че основен опонент е ГЕРБ.

За кандидатурата на Красимир Костов в Шумен Великов каза: След отказа му ние заложихме на Иван Иванов. И тук Великов съобщи, че след номинацията е започнала проверка от НАП на новия кандидат. Великов подчерта, че позициите на партията в София са особено важни и проф. Мирчев ще води позитивна кампания и ще доказва целите си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.