• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Свалиха от ефир дългогодишния водещ на БНР Силвия Великова

Свалиха от ефир дългогодишния водещ на БНР Силвия Великова

/КРОСС/ "Преживяла съм го вече веднъж със сменяне на ресора през 2004 г., когато по искане на пресцентъра на президента Георги Първанов ресорът ми бе отнет. Минаха 15 години, явно времената не са се променили", коментира свалената от ефир журналистка на БНР Силвия Великова пред "Сега". Тя добавя, че няма да подава заявление за излизане в отпуск заради скандала. "Няма писмени мотиви за отстраняването ми от ефир и отнемането на ресора ми", беше категорична Великова. Журналистката обяснява още, че е била извикана от новия и.д. директор на "Хоризонт", който ? съобщил кой поема съдебния ресор и кой ще води утрешното ? предаване. "Готвих предаването допреди малко и трябваше да отида на протеста срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор", обяснява журналистката и допълва, че неофициално от вторник ръководството води разговори с нея. Било й недвусмислено показано, че има натиск да бъде свалена от ефир заради непрекъснатите си критики към Гешев. Било й е предложено да обучава кореспондентите на радиото. По-рано днес стана ясно, че в "Хоризонт" неочаквано е пенсиониран досегашният директор и е назначен нов и.д. - Николай Кръстев. Великова е свалена от микрофон, а съдебният ресор, за който отговаря от много години, е разпределен на нейни колеги.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

НАГЛА ВЛАСТ

Долна мръсна диктатура! Отново преди изборите кмета на Варна Портньiх се сети , че миналите избори обеща да реши проблема с транспорта в Салтанат. Нищо не бе направено, НИЩО цял мандат съдебни спорове и митинги. Сега пак с някакви тайни списъци, направени от тайни комитети или съдебни извращения ограничиха хората по алеята. Мижава работа, за едни може за други не може. Такава е и политиката на Буда - разделяй е владей . ВЛАДЕЙ. Пак гласувайте за герберастите !

13.09.2019 09:23:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.