• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Велков: Лидерският дебат не се състоя, защото Бойко Борисов си е дал сметка, че ще го загуби

Велков: Лидерският дебат не се състоя, защото Бойко Борисов си е дал сметка, че ще го загуби

/КРОСС/„Когато става въпрос за лидерски дебат, говорим за пряка среща между лидерите. Бойко Борисов обаче предложи дебат, на който да присъстват и експерти. Смятам, че лидерският дебат не се състоя, защото Борисов очевидно си е дал сметка, че ще загуби". Това заяви водачът на листата на „БСП за България" в Пазарджик Славчо Велков по Нова телевизия. По думите му очевидно е също, че Борисов няма да може да отговори на много въпроси, които ще му бъдат зададени.

Водачът на листата на „БСП за България" в Пазарджик показа и Черна книга на разхищенията в България, две трети от които са извършени от правителството на ГЕРБ. „Книгата е издадена от Фондация „Фридрих Науман". Обещавам, в следващия парламент, при всеки удобен случай, да напомням данните и фактите от тази книга", каза Велков. Той припомни и доклад, според който през 2016 г. страната ни е първа по смъртност и последна по раждаемост. „Това е демографка катастрофа", коментира политиката на ГЕРБ водачът на листата на „БСП за България" в Пазарджик.
По темата за битовата престъпност Славчо Велков бе категоричен, че е нужно съставяне на полицейска карта и създаване на структури, които да гарантират сигурността на гражданите ни.

„През 2002 г., когато Бойко Борисов бе главен секретар на МВР, а Цветан Цветанов негов помощник, бяха ликвидирани две много важни направления на националаната ни сигурност - икономическа и вътрешна сигурност. По този начин бе създаден комфорт на мафията и условия за безконтролна приватизация, включително и на КТБ", изтъкна Славчо Велков.

Според него е нужна нова стратегия за националната ни сигурност. „Трябва да съответства на предизвикателствата, като се вземе предвид и външните заплахи- мигрантски потоци, трафик на наркотици, хора през границите и незаконната търговия с оръжие", обясни също Велков.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мао

Велков кви дебати бе пич , че ти загуби дебата с най големия тъпанар в ГЕРБ , сети се какво говори това за теб .... играете театро , просто и двете партии сте двете страни на една и съща монета . Последните 16г. доказахте че освен да крадете друго не можете .

01.03.2017 19:35:01

Доноснико Велков, вашата Корнелия се уплаши и си подви опашката. Лъжеш като циганин.

01.03.2017 14:53:55

Краси

Гербаджийските тролове освен да пръскат отровна слюнка друго не могат! За сведение на анонимника по времето на развития или недоразвития социализъм имаше държава с всичките му база и надстройка на същата, а сега има един протекторат управляван от Козяк и Брюксел и един нарцис вживял се в ролята на "политик" който хал хабер си няма от политика, но обградил се с калинки и придворни дето по цял ден му пеят дитирамби колко е "велик и незаменим" и толкова!

01.03.2017 14:51:06

мими

Всичко , което казва господин Велков,ме обнадеждава. Благодаря Ви ,господин Велков , че се появихте. Моля,наистина се опитайте да да оправите , каквото е възможна в днешната джунгла, в каквато превърнаха прекрасната ни държава .

01.03.2017 14:43:44

ruth

Едва ли точно от теб, нещастен анонимнико отдолу, ще зависи кой да отиде в "коша" и кой не! Кръв пикаете, когато срещу вас излезе някой много по-умен и с аргументи, цифри и факти ви срива малоумната "реална" стратегия! Тези, които гласуват за кратуните от герб са обвързани с корпоративния интерес, икономически са зависими или просто са още по-безмозъчни и от цвцв и биби! Ти най-вероятно си точно от тия!

01.03.2017 14:22:30

Анонимен

Дрънкай представителю на развития социализъм и комунизъм . Още 25 дни дрънкай ......после в коша и мумифициране !

01.03.2017 12:56:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.