• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Само интелектът може да гарантира траен ефект, а кебапчетата могат да доведат до формулата - ядеш и ревеш

Само интелектът може да гарантира траен ефект, а кебапчетата могат да доведат до формулата - ядеш и ревеш

/КРОСС/Идва времето на можещите, на онези, които знаят да побеждават, заяви експертът по сигурността Славчо Велков пред БНТ. Той е от гражданската квота на БСП и ще бъде водач на листата на левицата в Пазарджик. По думите му в неговия регион ще има битка между интелекта и кебапчетата.

"Само интелектът може да гарантира траен ефект, а кебапчетата могат да доведат до формулата - ядеш и ревеш", предупреди Велков. Велков припомни какво е записано в тефтерчето на Левски: "Не давайте подкрепа на глупаци". Това се отнася и за изборите, допълни той.

За сектор "Сигурност" Велков заяви, че можем да променим много неща и то в широкото му понятие, не само във вътрешна и външна политика.

"Досега не видях в нито една програма някой да отчита факта, че външната заплаха най-често генерира вътрешна", уточни експертът. Неговата прогноза е, че заплаха за страната ни ще дойде по-скоро от юг.

"Ислямска държава" продължава да действа. Много време ще мине, докато "Ислямска държава" бъде победена ефективно. Тя трайно се е настанила като идеология в Европа. Ние проспахме тази опасност, въпреки че експертите предупреждаваха дълго време. Заплахата по-скоро ще дойде от юг, отколкото от изток от района на Черноморския басейн. Следва добре да отчитаме това, което се очаква далеч напред във времето. Това, което може да дойде от черна Африка като бежански вълни е съпоставимо с маси между 70 и 100 милиона души в следващите 30-40 години, предупреди експертът.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На този интелекта му извира от ушите -просто е видно !

22.02.2017 09:58:59

Мао

Господи събери си вересиите , Славчо интелекта и него ..... Баси отвсякъде искачат руски подлоги , това ли доживяхме , поредното руско робство , 130 години не стигат явно .....

21.02.2017 19:04:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.