• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Легендарни драми и вълнуващи мистерии в новата поредица на ID Xtra „Поверително от Венити Феър”

Легендарни драми и вълнуващи мистерии в новата поредица на ID Xtra „Поверително от Венити Феър”

/КРОСС/ От секс скандали до безскрупулни убийства, Венити Феър представя най-невероятните криминални драми през изминалите десетилетия - истории, в които желанието за власт, пари и слава са едно цяло. ID Xtra осъществява ексклузивно партньорство с известните „Condé Nast Entertainment", за да потопи зрителите в завладяващите трилъри на Венити Феър, част от новата поредица „Поверително от Венити Феър". Венити Феър отваря своите врати, предлагайки безпрецедентен достъп до редакторите на списанието, които са разкрили истината около някои от най-вълнуващите скандали в света.

„Венити Фейр е културен филтър, който придава изтънчена и премерена чувствителност на едни от най-сензационните истории. Начинът, по който списанието разказва за аферите, е неподражаем, привличайки най-влиятелната и важна част от аудиторията навсякъде по света. Наистина, има нещо зад подлите дела на влиятелните и богатите, което държи всички нас в плен на желанието за още, затова сме особено щастливи да дадем на зрителите това, което ги вълнува всяка седмица по ID Xtra", коментират от Discovery Networks.

Всеки едночасов епизод на „Поверително от Венити Феър" включва запленяващи мистерии от страниците на списанието. Редакторите дават на зрителите ексклузивна информация за всяка история, подплатена от разкази от първо лице на замесените в случая - от правораздавателните органи до членове на семействата и приятели на жертвите.


Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 2,5 милиарда абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Discovery Networks CEEMEA излъчва програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.