• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Гръцката супер звезда Никос Вертис с грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г.!

Гръцката супер звезда Никос Вертис с грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г.!

/КРОСС/ Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала "Арена Армеец"! Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му в момент, в който Никос Вертис буквално подлудява феновете на гръцката музика по всички краища на света.

Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази вълшебна, майска, гръцка вечер в София.

Билетите за концерта на Никос Вертис на 13 май 2020 г. в София се пускат в продажба от утре (вторник, 8.10.19 г.) и ще се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.
Първоначално в продажба ще бъдат само билетите за ТРИБУНИ - на цени от 40 до 80 лв., според мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на ТЕРЕНА.

Определят Никос Вертис като най-великия изпълнител на лаика - музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи, обичани и желани съвремененни изпълнители на гръцка музика. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика - композира, свири и пеене.

Последният му албум "EROTEVMENOS" e oт 2017-та и включа девет песни, сред които двата големи хита "Erotevmenos" и "An m'agapises". Парчетата бързо печелят сърцата на публиката - покоряват музикалните класации и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента "Allaxa", което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.