• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Аштън Къчър вярва, че когато носи любимите си зелени чорапи, успехът винаги го съпровожда

Аштън Къчър вярва, че когато носи любимите си зелени чорапи, успехът винаги го съпровожда

/КРОСС/Всеки има своите любими вещи, предмети на които държи или такива, които счита, че му носят късмет. Вярването е такова, поради причината, че всичко на този свят има своя собствена уникална енергия, която може да бъде предавана и на притежателя. И все пак любимите вещи са нещо съкровенно и специално. Виртуална общност Kaymu, подбра някои от най-странните и интересни, любими звездни предмети.

Всяка година се провеждат различни благотворителни инициативи, с цел набиране на средства, за хора в нужда. Провеждат се търгове на стотици лични вещи на известни личности, които се продават за милиарди. Ежегодно, само в Америка, са организирани над 45 000 подобни инициативи, а успехът им е тотален.
Ето и някои от най-сантименталните вещи, които може би някой ден ще могат да бъдат купени на търг, в подкрепа на благотворителна кауза.

Стик за голф - Необичайната вещ е подарък на актьора Бен Афлек, който го е получил от един от най-близките си приятели. Стикът е специална изработка и е произведен по ръката на собственика му. С него той е повеждал многократно, а негов фен е бил именно Афлек. Сега се намира на видно място в дома на актьора, за да му напомня винаги за едно истинско приятелство.

Пръчка за селфи - всеизвестен факт са странните прищевки на Парис Хилтън. Тя втрещи света с розовото си Бентли, розовата си къща, розови мебели с инкрустирани камъни и още и още. От известно време насам се говори, че наследницата на Хилтън има нов любим предмет - така модерната пръчка за селфи. Тя е с инкрустирани брилянти и златен обков.

Зелени чорапи - Аштън Къчър вярва, че когато носи любимите си зелени чорапи, успехът винаги го съпровожда. Те са му подарък от член на неговото семейство и макар необичайният им цвят, те са му изключително скъпи, поради магическата им способност.

Медал за храброст - Мел Гибсън е бил награден с почетен медал за храброст, по време на ученически лагер. Получил го е когато е бил едва на 10 години. Причината - проявил е изключителна храброст като е помогнал на свой съученик, докато се е давел в близката река. Този медал му напомня, че животът винаги може да те изненада и че е важно да бъдеш на точното място, в точното време.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.