• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Преглед на печата днес

Преглед на печата днес

/КРОСС/

"Стандарт"

Ввицепрезидентът предупреди и че "липсата на реформи в Дъблинското споразумение е сериозна опасност за нас". .

"Телеграф"
"230 хиляди на море за уикенда", По данни на Института за анализи и оценки в туризма, най-посещавани са Варна и Бургас, а от чуждите дестинации - Гърция. "Почивката при съседите е по-скъпа с хилядарка", изчислява още вестникът.

"50 процента от персонала в Албена - от Украйна и Бесарабия", четем във вестник "24 часа". "От 1 юли идват и 50 виетнамци - иначе трябваше да затворим 1/3 от курорта", коментира изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев за изданието.

"Всяка трета кола - със зимни гуми в жегата", пише на първа страница вестник "Труд". "Това е толкова опасно, колкото да караш с летни гуми през зимата", посочва рали шампионът Крум Дончев, заедно с когото изданието е проверило над 1 500 автомобила.

"Ракията лекува. Капачка алкохол на ден пази от сърдечен удар", информира вестник "Стандарт", като се позовава на данни от изследване на Кралския университет в Белфаст.

"Пробутват ни домашна лютеница менте ", алармира вестник "Телеграф". Магазините в цяла Европа са пълни с продукти с надписи "традиционни", "домашни" и "занаятчийски" храни, които всъщност са произведени във фабрики, четем още на страниците на изданието.

"Студът свършва в четвъртък", съобщава вестник "24 часа". Във вторник и сряда времето няма да е хубаво и по морето, допълват от изданието. "Юли започва с повече слънце", а "лятото ще бъде топло, но без екстремни жеги", пише още "24 часа".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.