• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

На Видин му е обявена война, заяви кметът на града

На Видин му е обявена война, заяви кметът на града

/КРОСС/ Редовно заседание в пет точки проведе на 4 юли 2014 година видинският Общински съвет. Най-голям обществен интерес предизвикаха точки 3. и 4.- които касаеха приемане на доклади за правомерност на разплащания на Община Видин, съобщава БНР.

По точка 3. общинските съветници приеха за сведение резултатите от Доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция, съставен при извършена през април 2014 година финансова инспекция на Община Видин и официално постъпил в Общината на 19 юни 2014 година. В документа се посочва, че през 2011 година от бившия кмет на Видин са подписани 22 спогодби с три видински фирми, и е прието безусловно задължение за плащане, което не е доказано чрез съставени и осчетоводени първични документи. Тези 22 спогодби са станали основание за налагане на запори и плащания от бюджета на Общината в размер на 3 596 550 лева, определени в доклада на Агенцията като "недължимо платени" и ощетяващи Общината.

"На град Видин му е обявена война. И действията от тази война в последните дни се засилват. Част от хората, които "управляват" тези процеси, виждам в залата. Същите тези хора, които нарушаваха личното ми пространство. Снимаха ме с телефони. Поръчваха репортажи по различни телевизии. Тези хора вероятно са същите, които изпращат есемеси, пишат във Фейсбук и правят всичко възможно да смачкат Община Видин. Хора, които имат 4 милиона причини да го правят. На град Видин му е обявена война. Има намесени политически поръчки, икономически поръчки, купени журналисти, купени общински съветници- виждам, че залата е наполовина празна. Но пък има време да се разбере истината. И да се разобличат всички действия на всички хора, които имат канибалско отношение към нашия град. Убеден съм- в своята младежка наивност, че има справедливост. И ние ще стигнем до нея. Защото нашият град се нуждае от нас. С тези пари нашият град ще иде на мястото, което заслужава."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Един от Видин

Не е виновен кмета .... ние сме си виновни че го избрахме .

05.07.2014 20:34:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.