• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Волгин: Наистина ли г-н Виктор от Стоян и Виктор щял да става зам-министър на културата? Mашала!

Волгин: Наистина ли г-н Виктор от Стоян и Виктор щял да става зам-министър на културата? Mашала!

/КРОСС/Слухът, че музикантът Виктор Стоянов най-вероятно ще бъде новият заместник-министър на културата в служебното правителство, раздразни журналиста Петър Волгин и го провокира да напише в социалната мрежа поредния си критичен статус по отношение на новата власт, начело с проф. Георги Близнашки. 

Ето какво написа във Фейсбук Петър Волгин:

"Ама наистина ли г-н Виктор от Стоян и Виктор щял да става зам-министър на културата???? И какви точно постижения има г-н Виктор в областта на изкуствата, културата или културния мениджмънт? Аз лично се сещам за едно - подскачаше цялото минало лято като пощръкляло кенгуру, наричайки това "гражданска позиция". А, и където видеше камера тичаше към нея с надеждата да го заснемат и покажат във вечерните новини. Е, показваха го. Сигурен съм, че баба много му се е радвала. И сега какво - зам-министър! Mашала! Грейт! Много искам сега някой пак да почне да ми обяснява, че миналогодишното скачане не било за постове и пари, а за ценности и морал. Обяснете го това на г-н Виктор и на другите викторчета, които вече налазиха шефските кабинети. Да са живи и здрави!"

Виктор Стоянов бе един от най-активните протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски през лятото на 2013 г. Попитан тогава каква е целта на протеста, Стоянов посочи, че протестът трябва да постигне едно - управляващите без значение от кое правителство са да знаят, че няма да имат и ден покой и хората могат да излязат във всеки един момент, при всяка една несправедливост.

Виктор Стоянов не веднъж влиза в спор с Мишо Шамара, който пък стана лице на контрапротеста и защитник на правителството на Пламен Орешарски. 

Стоянов стана популярнен като клавирист в групата Киора, с които записа албума „Вярвам в теб". Албумът става двойно платинен, продаден в над стохиляден тираж. След разпадането на Киора през 1997 г., заедно със Стоян Михалев, създава формация, станала по-известна като Стоян и Виктор.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако искаш да сложим Мишо Шамара тогава,кретен такъв ?

08.08.2014 14:55:27

Анонимен

Много си е добре Волгин, този смешко чувал ли си го как говори? Запъва се, ъ-ка, гласа му пада нежно нежно, докато си забравя мисълта, която тъй или иначе не е богата... Аз съм против такива хора да са на подобни постове. Дори и Левски е казал, че той би станал овчар след освобождението, защото има по-умни, които трябва да ни управляват. Но друго си е примера на Пожарникаря от СИК!

08.08.2014 14:41:27

Анонимен

ТОЗИ ВОЛГИН Е МНОГО ИЗПЕРКАЛА КРАТУНА ...

08.08.2014 14:31:48

питлест Калин

На" господин" Волгин отдавна искам да кажа ,че е срам за българската журналистика.Не само аз, а цялата аудитория на БНР си спомня коментарите му преди години за "социализъма" и коментариите му сега.От съпоставката на това което говори ,сега и тогава,на човек му се потриса все едно че е пипнал рядко лайно и то миризливо. Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/volgin-kabinet-ministur-1423986.html#ixzz39mvRhfYm

08.08.2014 11:41:48

nobody

а дали тази комунистическа платена отрепка е чела книгата 'да убиеш присмехулник' ?

08.08.2014 11:26:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.