• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Стилиян Петров отново в треньорския щаб на Астън Вила

Стилиян Петров отново в треньорския щаб на Астън Вила

/КРОСС/Ръководството на английския Астън Вила възнамерява отново да предложи пост в треньорския щаб на бившия капитан на тима и българския национален отбор Стилиян Петров. 36-годишният доскорошен полузащитник на клуба от "Вила Парк" ще получи шанса да се завърне в бирмингамския тим за втори път като треньор, след като и през миналата кампания бе част от щаба на Тим Шърууд в последните мачове от сезона, в които "виланите" извършиха своеобразен подвиг и спасиха мястото си в английския елит, а освен това се класираха и за финала на турнира за Купата на Англия, който изгубиха с 0:4 от Арсенал. След като спечели най-голямата битка в живота си - тази с левкемията, Петров бе поканен да се включи в треньорския щаб на Астън Вила и представянето му очевидно е впечатлило шефовете на клуба. Сега те отново имат желание да привлекат Стенли като треньор.

Завръщането на Стилиян Петров в клуба има за цел да омилостиви феновете на Астън Вила в жестоката война, която те водят с американския собственик на клуба Ранди Лърнър. От няколко седмици насам "виланите" скандират мощно срещу американеца и неговото управление, а в последния домакински мач на отбора срещу Евертън (1:3) огромна част от феновете напуснаха местата си в 74-ата минута, оставяйки трибуните на "Вила Парк" полупразни за края на срещата.

Основнитят проблем пред завръщането на Стилиян Петров в Астън Вила може да се окаже именно лошата атмосфера в клуба между собственика и феновете. Любовта на Стенли към бирмингамския тим обаче ще надделее при решението му. Голям коз за самия Стилиян при евентуално съгласие от негова страна да се завърне в щаба на Реми Гард е популярността му сред самите футболисти в отбора на Астън Вила. Основните фигури в отбора на "виланите" имат огромно уважение към бившия капитан на тима.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.