• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

New Bloom Winery подкрепи премиерите на филма Дъвка за балончета с най-новите си вина

New Bloom Winery подкрепи премиерите на филма Дъвка за балончета с най-новите си вина

/КРОСС/ Българската романтичната комедия "Дъвка за балончета" с Теодора Духовникова и Иван Юруков оглави боксофиса през изминалия уикенд, показват данните на сайта на Националния филмов център. Той е гледан от над 11 хиляди зрителя, като от 8 декември лентата се върти на 55 екрана в 27 града в цялата страна.

На 18 декември от 20:30 часа в Cinema City в Мол Галерия Бургас е премиерата на касовия филм в морския град, където лично ще присъстват актьорите Теодора Духовникова, Иван Юруков, както и режисьорът Станислав Тодоров - Роги и сценаристите Георги Иванов и Тео Чепилов. "За мен като бургазлия тази среща е особено лично и важна. Нямам търпение да видя реакциите на публиката в родния ми град", сподели Роги.

Премиерата на филма, която вече се състоя в София и Пловдив, съвпадна с още една премиера, но този път на вина. В рамките на прожекциите, модерната изба в Съединение New Bloom Winery представи своите най-нови червени вина в едноименната серия New Bloom. Те са от редките за България сортове Дорнфелдер и Регент. New Bloom Winery са единствените, които ги отглеждат в България. Техните вина се правят от собствени лозови масиви в Тракия. Серията им New Bloom се допълва и от едно бяло и едно розе. Бялото е от сортовете Совинъон блан и Шардоне, а Розето от Каберне Совинъон, каберне фран и Сира. Вдъхновена е от чудесата на природата. Звездите на филма останаха впечатлени от модерния стил на родните вина. "За нас е чест да подкрепяме българското кино. Във филма открихме част и от нашата философия на работа - всичко в живота трябва да се прави с любов. Какво по-хубаво от това да се наслаждаваме на качествен български филм с чаша качествено българско вино?", коментираха от екипа на избата. Други техни популярни винени марки са Face-2-Face и Pixels.

New Bloom Winery успя да се наложи на пазара като предлага "модерни вина за модерни хора". Каквато е и аудиторията на касовата продукция „Дъвка за балончета". За това не е случайно партньорството между избата и българския филм. То е продължение на световната традиция касовите филмови компании да си партнират с винарски изби и на премиерите на касовите филми да се презентират качествени вина. Пример за това е световноизвестният режисьор Франсис Форд Копола, който има собствена винарска изба, промотирайки вината си на всички свои премиери. „Виното и правенето на филми са две велики изкуства", казва Копола.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.