• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Fibank представя новата Visa с дизайн на Олимпийските игри

Fibank представя новата Visa с дизайн на Олимпийските игри

/КРОСС/ За първи път в България Fibank в сътрудничество с Visa започва предлагането на новите дебитни и кредитни карти Visa с дизайн, посветен на предстоящите летни Олимпийски игри в Токио 2020.

„В партньорство с Visa първи в България предлагаме на своите клиенти новите карти Visa, които са със специален дизайн на Олимпийските игри. Картите вече се издават в голямата клонова мрежа на Първа инвестиционна банка в цялата страна. Кредитните карти имат допълнителни преференциални условия за нашите клиенти", сподели г-н Никола Бакалов - Изпълнителен директор на Fibank.

Новите кредитни карти Visa с дизайн на Олимпийските игри се предлагат без такса годишна поддръжка за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода. При новите кредитни карти Visa payWave, които са безконтактни, има възможност за лимит до 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро или щатски долари.

От 03.02.2020 г. до 31.03.2020 г. всеки клиент на ПИБ, който е издал своята нова дебитна или кредитна карта Visa Tokyo 2020, ще участва в томбола за следните награди:

- Специална награда: пакет за двама „Олимпийски игри", организиран от Visa и включващ пътуване до Атина, Гърция - Седмични награди: Луксозен уикенд за двама в 5-звезден хотел с включени гурме и спа процедури;
- Дневни награди: спортни аксесоари - раници Adventure Duffel Bag.

„Visa е горд световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г. и сме щастливи, че днес заедно с Fibank можем да представим новите дебитни и кредитни карти Visa със специален дизайн на Олимпийските игри. Създадени, за да изтъкнат и прославят духа на спортистите от България на Олимпийските игри в Токио 2020, картите, които се издават от днес, са резултат от трайното ни партньорство и ангажимент да съдействаме на нашите клиенти да бъдат иновативни", каза Севдалина Василева - Генерален Мениджър на VISA за България, Гърция и Кипър.

Първо искам да отбележа, че FIBANK вече 15 години е основен партньор на Българския олимпийски комитет. С подкрепата на банката, БОК осъществява своята разнообразна програма, насочвана както към младите спортисти, така и към утвърдените олимпийски състезатели. Това коментира Любо Ганев, заместник-председател на БОК. Още веднъж изказвам благодарност на нашите основни партньори от FIBANK и пожелаваме успех в това начинание. Сигурен съм, че тази кампания ще има голям успех - ако имам възможност и аз бих си взел такава карта, коментира още Ганев.

"Чувствам се много сигурна и със самочувствие използвам карта VISA на ПИБ от години, където и да пътувам" - каза от своя страна олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стоян

Подкрепа и реклама за бг спорта - браво. Че има нужда да живне малко. С такива инициативи се помага, определено. Родните спортисти имат нужда от тях.

04.02.2020 17:36:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.