• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Раят на сноубордиста

Раят на сноубордиста

/КРОСС/ Между Лез Арк 1600 и Лез Арк 1800 е построен изумителен сноуборд парк със скокове, халф-пайп и трасета, умно разделящи пътя на начинаещите от този на спортните демони. Цифрите обозначават надморската височина, а не някакъв белег за престиж, защото и в другите две селища – Арк 2000 и Арк 1950 – ще ви посрещнат уютни алпийски хотели между две и четири звезди. Петзвездният лукс тук е снега, гледката към Монблан и над 60-те ресторантчета с вкусна кухня, ще откриете дори мексиканска и китайска. Лез Арк е част от втората по големина ски зона във Франция Парадиски след известната Трите долини. С един ски пас може да пробвате различни трасета и да се изкачите до надморска височина почти под Монблан.

Какво друго

В Лез Арк може да разпуснете с боулинг и скуош, да летите с балон, ако времето позволява, да се повозите на кучешки впряг. В спортните центрове на селищата има добри условия да поплувате в басейн, да разпуснете в джакузи и да се сгреете в сауна. Солариум не ви трябва, дори е силно препоръчително на тази надморска височина да сте добре заредени със слънцезащитни средства. 

Бар за маникюр

Така се нарича зоната в чудесния спа център Deep Nature Spa в Лез Арк 1950, където може да си направите перфектния маникюр и педикюр или да си поръчате терапията „Ангелски ръце“. В продължение на 1 час и срещу 85 евро ще ви направят ексфолиране, подхранваща терапия и нежен масаж, за да придобият ръцете лекотата и мекото докосване на ангелско крило. В спа центъра има и обособени терапии за деца над три години и това не бива да ни учудва. По традиция френските майки от ранна детска възраст водят дъщерите си в козметични салони, за да ги научат на уважение към женствеността.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.