• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

NUTRILITE представя новия VITAMIN B PLUS с двойно действие

NUTRILITE представя новия VITAMIN B PLUS с двойно действие

/КРОСС/  NUTRILITE, марка номер 1 в света по продажби на витамини и диетични хранителни добавки* и ексклузивно дистрибутирана от Amway, предлага вече новите витамини B Plus с технология с двойно действие.

Хранителната добавка е разработена от NUTRILITE и съчетава технологиите за незабавно и удължено освобождаване. Тя съдържа естествена спирулина и осем есенциални B витамини, които играят решаваща роля в борбата с умората и подпомагат нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия в организма.

Само една таблетка от хранителната добавка NUTRILITE™ Vitamin B Plus набавя всички осем есенциални витамини от група B, често наричани “B комплекс: тиамин (B1), рибофлавин (B2), ниацин (B3), пантотенова киселина (B5), пиридоксин (B6), биотин (B7), фолиева киселина (B9), кобаламин (B12). Всички те са водоразтворими нутриенти, които не се задържат дълго в тялото.  

Двуслойните таблетки с двойно действие комбинират технологиите за незабавно и за 8-часово удължено освобождаване, които позволяват ефективно усвояване на всички нутриенти. Тъмнозеленият слой използва технологията за незабавно освобождаване, осигурявайки тласък от рибофлавин (В2) и кобаламин (B12) веднага след приемане. Светлозеленият слой е с удължено освобождаване, който снабдява организма бавно и постепенно с останалите 6 витамина в продължение на 8 часа.

NUTRILITE Vitamin B Plus съдържа естествена спирулина – вид синьо-зелено водорасло в високо съдържание на фитонутриенти. Спирулина се отглежда в сертифицирани от NutriCertводни ферми при идеалните условия за подхранването на растежа и при контролирано устойчиво земеделие. Изкуствените езерца са силно алкални и поддържат рН ниво, което други организми не могат да понесат и балгодарение на това се добива много чиста култура спирулина.

NUTRILITE™ Vitamin B Plus не съдържа изкуствени аромати, оцветители и добавени консерванти.

В случаите на нисък прием на витамин B и когато сте затрупани с работа, NUTRILITE™ Vitamin B Plus се препоръчва за ежедневна употреба. Решаващият момент за блокиране на умората е преди тя да се прояви. Ето защо най-добрият начин е да започнеш деня си със здравословна закуска и NUTRILITE Vitamin B Plus. Само една таблетка дневно доставя 100% NRV** на всички осем основни витамини от група B: така винаги сте пълни с енергия.

NUTRILITE™ Vitamin B Plus е наличен на amway.bg на цена: 40,89 лв.

* Източник: Euromonitor International Ltd

** Хранителната референтна стойност (NRV) отразява нивата на прием на хранителни вещества, които се сичтат за адекватни за възрастни на база съвременните научни познания.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.