• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Бареков: В Брюксел ще поискаме европейско разследване на ЕРП-тата

Бареков: В Брюксел ще поискаме европейско разследване на ЕРП-тата

Пазарджик /КРОСС/ В Брюксел ще поискаме европейско разследване на ЕРП-тата. Това обеща в Пазарджик лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, като обясни, че престоят на евродепутатите от коалицията "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" в Европейския парламент ще е достатъчен, за да предизвикат пълна ревизия на действията на енергодружествата.
Ние не сме против чуждите инвеститори, но очакваме от тях да правят нещо ново, да изграждат. Да дойдеш, да вземеш едно държавно предприятие и да престанеш да плащаш на държавата - срещу това сме против, отсече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Евроизборите са важни, защото хората, които отидат в ЕП, трябва да защитават българските интереси, а не да се делят на семейства, както наричат групите на партиите в ЕП. Досега български въпрос в Европарламента не е поставян. Нещо повече - прочухме се като екскурзиантите на ЕП - двама от най-пътувалите евродепутати са българи - единият от ГЕРБ, другият - от "Атака", възмути се воеводата.
Когато хората скочиха срещу ЕРП-тата, ние бяхме до тях. За нас това е патриотизъм, обясни и зам.-председателят на ВМРО и втори в коалиционната листа Ангел Джамбазки. "За нас родолюбието и патриотизмът днес са хората да живеят добре, да имат нормални доходи, да имат достойни заплати и да ползват нормални услуги. Родолюбието и патриотизмът се доказват чрез всекидневието. Заради липса на грижа към хората сме започнали да гледаме на държавата като Андрешко - като нещо чуждо, което само иска да му вземе данъците и не му дава нищо в замяна", обърна се към пазарджиклии Джамбазки.
"Листата на нашия съюз е най-силната, най-можещата, най-красивата и най-дръзновената европейска листа", каза Бареков за обявената днес евролиста на коалицията "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден". "Оказа се че нашата партия е резервоар на експерти, на хора с няколко езика, с няколко дипломи. Радвам се, че в листата има и представители на ВМРО", допълни той. Фенерът на нашата група държи воеводата Красимир Каракачанов. Благодаря и на "Гергьовден", които са номинирали Росен Петров. Аз изпълних обещанието, което дадох на българските жени и майки - повече от половината листа е за тях. Така ще е в другите ни листи и в управлението, обясни лидерът на ББЦ.
"Всеки ден изпитвам на гърба си колко страшни могат да са БСП, ГЕРБ и ДПС заедно. Те са мафия, октопод, който се е вкопчил във властта", коментира Бареков. "Определям основна политическа цел - свалянето на ДПС от власт и я обявявам за основен наш опонент", подчерта лидерът на ББЦ. "Докато мен и тая партия я има, ДПС няма да управлява. Тя безчинства, развращава политиката. Тя превърна дори и тази стара партия БСП в посмешище, Станишев им я продаде. Вече се мъти нова коалиция ДПС-ГЕРБ. На местно ниво тя вече е факт. С този цинизъм в политиката трябва да се спре", бе категоричен Бареков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

След като правителството ни излъга, че ще се справи с монополите, време е ББЦ да ни спаси от тях.

16.04.2014 22:17:50

Анонимен

Хайде дано станат нещата!

16.04.2014 21:41:08

Анонимен

Да бе, крайно време е да разберем кво става с тия ЕРП-та!

16.04.2014 21:35:00

Анонимен Шмиргел

Трябва да научим как ГЕРБ ни продадоха на ЕРП-тата

16.04.2014 21:33:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.