• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Каракачанов напуска Бареков заради Валери Симеонов

Каракачанов напуска Бареков заради Валери Симеонов

/КРОСС/ВМРО напуска "България без цензура"

След оттеглянето си от сътрудничеството с Николай Бареков Красимир Каракачанов се отправя към Валери Симеонов и ще откликне на призива му за общ Патриотичен фронт между ВМРО, НФСБ и други патриотични формации.

"Целта на такова обединение е създаването на мощна патриотична коалиция, която на предстоящите парламентарни избори да даде алтернатива на всички патриотично мислещи български избиратели и обща парламентарна група в следващото Народно събрание, която да бъде незаобиколим фактор за отстояване на българските национални интереси. Това е най-добрият начин за запазване на политическата и идейна идентичност на ВМРО", посочват от организацията. 

Утре на Националния изпълнителен комитет на ВМРО лидерът на партията Красимир Каракачанов ще предложи решението за излизане от коалицията с "България без цензура" и приемане на предложението за създаване на Патриотичен фронт с НФСБ и други патриотични организации.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Градския

С наближаването на изборите мишоците се разиграха в трескаво търсене на пътя към властта!Големия мишок Борисов е полудял от все нови и нови сценарии , включва все нови и нови играчи ! Така се е засилил към премиерския стол , че нищо чудно в бързината да се спъне и да се пльосне по шкембе!А играчи и гъзолисци в България дал Господ , управниците обаче са малко и са все в ляво , а българина иска да е десен и богат , нищо че е беден като църковна мишка!

23.07.2014 16:18:45

Анонимен

ВМРО-някой пак извади парата,и те обърнаха политиката

23.07.2014 16:12:51

Анонимен

Продажници!

23.07.2014 16:09:42

Анонимен

Валери Симеонов вече отправи призив към Каракачанов да се обединят. Каракачанов се е скрил в Гърция и обмисля как да формулира острия си завой. Говори се, че тази завера е подплътена и със стабилна финансова подкрепа – 70 млн. лв, дадени от Цветан Василев на НФСБ. Новата „патриотична“ коалиция ще бъде използвана при евентуален изборен успех като официален коалиционен партньор на Борисов, а ДПС ще подпомагат обединението неформално.

23.07.2014 16:09:27

Анонимен

Айде и вие станахте турски подлоги, а уж бяхте патриоти.

23.07.2014 16:08:48

Анонимен

Ами това му е в главата на Краси , парите къде са

23.07.2014 16:08:12

Анонимен

Продаде си партията и сега ще си политически труп след изборите.

23.07.2014 16:03:44

Анонимен

Защо изказването на бившия премиер днес беше в стил:"Нека Василев да се върне и да направи пресконференция", след като съсипа КТБ?! - Отговорът на този въпрос се крие в една много проста схема, която случайно ни попадна от хора, които участват в НФСБ. Според източниците (имената ще запазим в тайна), Борисов работи усилено върху новият си план, а именно да създаде коалиция, опозиция на ДПС, каквато беше до момента Атака, за да може да въоръжи с нови сили ДПС, които "виждайки" новата коалиция да привлекат малцинствата към себе си и да изхвърлят ББЦ от предстоящите избори. Всичко изглежда много просто. Тайната договорка, направена между лидерът на ГЕРБ и Цветан Василев, изглежда така: При условие, че Василев се върне, да приведе на Борисов "скромна сума", която да е предвидена за партии като НФСБ и ВМРО (които се разбра, че се отделят от Бареков), като за тази цел Борисов гарантира, че Мустакът няма да бъде закачан. С няколко думи- на път е да се сбъдне нашето провокативно заглавие на страницата.

23.07.2014 16:00:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.