• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Отново половин София остава без вода

Отново половин София остава без вода

/КРОСС/ На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове до бл. 4 жк. „Васил Левски" В, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Рилска обител", ул. „Стоян Попов", ул. 554, ул. „Мими Балканска", ул. „Витиня", ул. 546
Възможно е за кратко замътване на водата в района на:
жк. „Хаджи Димитър"(бившия жк.„Стефан Караджа"), жк. „Надежда" 1,2,3,4, жк. „Свобода", жк. „Връбница" 1 и 2, кв. „Триъгълника - Надежда", жк. „Лев Толстой"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия" ъгъла с бул. „Ботевградско шосе" .
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Княз Борис I", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Княз Борис I" от ул. „Алабин" до ул. „Солунска"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I" ъгъла с ул. „Иван Денкоглу".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Ворино", жк. „Белите брези", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Ворино" от ул. „Дойран" до ул. „Царево село"
по ул. „Царево село" от бул. „Гоце Делчев" до ул. „Хайдушка гора"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дойран" ъгъла с ул. „Ворино".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Кочани", жк. „Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Кочани" от ул. „Голаш" до ул. „Виница"
ул. „Голаш" №2, №6, №8
С понижено налягане на водата ще бъде:
ул. „Калиманци", ул. „Стоил войвода", ул. „Каймакчалан", ул. „Велчо Атанасов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш" ъгъла с ул. „Кочани".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Станислав Доспевски", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Ботевградско шосе" , ул. „Рилска обител", жп. линия, ул. „Източна тангента", ул. „Летоструй"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Грую" ъгъла с ул. „Григорий Цамблак".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Бряст", кв. „Вердикал", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Бряст", ул. „Ручей", ул. „Плиска"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бряст" ъгъла с ул. „П. Никифоров".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. 16, кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Ботевградско шосе" , ул. 8, ул. 5, ул. 30, ул. 49
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 27.
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Хайдушка поляна", жк. „Славия", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Житница" от бул. „Цар Борис III" до ул. „Хайдушка поляна"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница" №3.

На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Латинка", с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Демокрация" , ул. „Искър", ул. „Зад село", ул. „Странджата"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка" ъгъла с ул. „Рибарника".
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ябълкова градина" с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Ябълкова градина" от ул. „Върла поляна" до ул. „Черни връх"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ябълкова градина" ъгъла с ул. „Черни връх".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 16 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Бор", кв. „Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Бор" от ул. „Симеоновско шосе" до ул. „Симеоновска"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновска" ъгъла с ул. „Бор".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.