• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Посетители превзеха щанда на водка "Столичная" на "Винария 2017"

Посетители превзеха щанда на водка "Столичная" на "Винария 2017"

/КРОСС/Хиляди посетители превзеха щанда на известната руска водка "Столичная"  на „Винария 2017" в 11-а палата на Международен панаир Пловдив. Една водка с впечатляваща мекота и чистота, която превъзхожда всички други, когато се сервира направо от руската традиция. Усмихнати момичета в руски носии каниха посетителите да дегустират висококачествената руска водка, предложена с черен хайвер, сельодка, кисели краставички.

Въпреки, че много са се опитвали да имитират руската водка посредством производствени технологии, те никога не са успявали напълно.

Хармонията на аромат и вкус на "Столичная" й помага да спечели множество международни медали. За успешен дебют на Винария 2017 в Пловдив бе присъдена поредната й награда, информират от ПРофайл.

Тази водка се отличава с деликатен аромат и пълна липса на чужд вкус, което я прави подходяща и за коктейли, отбеляза Филип Стоичков, представител на руската водка в България.

Рецептата на "Столичная водка" е разработена през 1938 г. от Виктор Свиридов, а първата бутилка излиза на пазара през 1941 г. в обсадения Ленинград, припомнят от rusofili.bg.

Има три ключови елемента, които отличават "Столичная" от имитаторите. Първо, тя се дестилира от зимна пшеница, която е най-вкусната пшеница, а не от царевица или друг вид зърно. Второ, буквално всички местни производители използват преработена вода, за да намалят градусите на продукта до приемливите му стойности, докато "Столичная" използва най-чистата, най-меката ледникова вода. И последно, "Столичная" е внимателно филтрирана, както през кварц, така и през активен въглен, а след това отново през кварц.

За производството й се използват само висококачествени продукти. Мекият и кадифен вкус на "Столичная", благодарение на който тя придобива световна известност, е резултат от използването на традиционната технология със задължителна мулти-филтрация през чист кварцов пясък и дървени въглища от бреза, допълват още от ПРофайл.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.