• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Турските военни не са знаели чий е изтребителят, свален преди дни до границата на Сирия

Турските военни не са знаели чий е изтребителят, свален преди дни до границата на Сирия

/КРОСС/Турските военни не са знаели чий е изтребителят, който беше свален преди дни до границата на Сирия. Това са обявили представители на Генералния щаб на Турция на среща с представители от службата на руския военен аташе в Анкара. Турските военни казали също, че са положили големи усилия за издирване и спасяване на пилотите, катапултирали от сваления руски самолет.

От турския Генерален щаб съобщават, че са се свързали с пряко с военни представители в Москва и са ги уведомили, че Турция е готова на всякакво сътрудничество по въпроса. От Руското посолство в Анкара засега няма коментар.

Междувременно бе съобщено, че решението на Русия да разположи най-модерните си ракети "земя-въздух" в сирийската област Латакия е предизвикало "значителни опасения" в американското командване, което координира ударите срещу ИДИЛ в Сирия. Ракетите С-400 с далекобойност 400 километра са "съществена заплаха" за всички, съобщи пред Франс прес американски представител, пожелал анонимност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Като не са знаели чии е бомбардировачът, сега ще го научат по трудния начин. Термобаричните заряди на солнцепека вчера дематериализираха една значителна част от ССА и това няма да е края.

26.11.2015 19:14:56

Анонимен

И въпрос на време след това Турция да се компенсира с откъсване на територия от нас - югоизточната част, най-вероятно.

26.11.2015 16:29:27

Анонимен

Тъй като Турция е част от проблема ИДИЛ , то много скоро този проблем ще бъде разрешен включително с откъсване на територии от Турция.Въпрос на време.

26.11.2015 14:33:05

Анонимен

Не са знаели чий е самолета и за това са имали време и да осигурят ТВ екип.....???

26.11.2015 11:34:24

Анонимен

Значителни опасения ли е предизвикало решението за разполагане на С-400? А защо не си вързаха псето и не му държахте каишката по изкъсо да не прескача сирийската граница. Защо никоя от българските "сериозни и неподкупни и обективни медии" не публикува реалната карта на полета на самолетите СУ-24 и двата Ф-16. Има ги в мрежата и на американците и на руснаците. И двете се припокриват едно към едно, а се побликува някакъв си уж разговор от турска страна който бил предупреждение към руския самолет. Да ама не, тъй като турските самолети са пиратствали в сирийското въздушно пространство и са ги разстреляли като на гюме. Нека да видим сега дали турски самолети и каквито и да са други ще си позволят да навлизат в сирийското небе!

26.11.2015 09:54:25

КЧ

1. Не е било изтребител! 2. Значи са пресекли границата на Сирия без разрешение за да търсят пилотите. 3. След инцидента не са се свързали с руския щаб а с НАТО. 4. Не са разполагали с време за предупреждение - не са се и опитвали. 5. Никой не може да докаже автентичността на записа който пуснаха. Още повече продължителността на записа е по-голяма от времето на преминаване на самолета над турската територия ако това се е случило. Кого заблуждават? Децата от втори клас ли? Ударът е преднамерен и трябва да си понесат последствията. Ударения турски конвой няма да е последния. Турците ще дадат много повече жертви от руснаците. Чакат ги трудни времена.

26.11.2015 09:43:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.