• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Време е някои политици да се разделят с максимата, че "държавата, това съм аз"

Време е някои политици да се разделят с максимата, че "държавата, това съм аз"

/КРОСС/ „Крайно време е някои политици да се разделят с максимата, че „държавата, това съм аз", Цветан Цветанов не е държавата". Това написа вицепрезидентът Илияна Йотова в официалния си профил във Фейсбук.

„Нашата дума с президента Румен Радев беше, че в нашия мандат, не искаме да водим война с нито една институция. Тези 6 месеца ясно показват, че можем да говорим с всички, да има диалог. После г-н Цветанов реши да поведе война с президента по някакви си негови причина", заявява Йотова.

„Моята преценка е, че това е война с половин лице, защото г-н Борисов демонстрира друго поведение. Декларативно показа, че очевидно не е в този отбор, който е решил да води войната с президентската институция. И аз съм много обнадеждена от разговора, който проведоха двамата лидери - президентът Радев и министър-председателят Бойко Борисов", коментира тя.

„Не знам дали когато споменаваме това понятие - "война между институциите", даваме ли си сметка колко силно звучи това и как отеква в обществото, за една държава, която претендира да е европейска?", пише още Илияна Йотова.

„Крайно време е някои политици да се разделят с максимата, че „държавата, това съм аз“. Г-н Цветанов не е държавата“, допълва вицепрезидентът.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Видно е, че Румен Радев няма дори и минимално политическо познание, истинско дете на природата е в този смисъл. Това обаче не го прави невинен. Напротив, виновен е, защото като селска клюкарка заговори за апартаментите на Цветанов. Дори не си е направил труда да проучи казуса в дълбочина. Ако го беше направил, щеше да знае, че Цветанов никога не е притежавал 6 апартамента, а три. Другите му ги приписаха на принципа на най-влиятелната сред българчетата информационна агенция „ЕЖК“ (една жена каза). Това падение на нивото, което Радев демонстрира, не му е за пръв път. По-паметливите си спомняме как по време на кандидатпрезидентската кампания миналата година Радев заговори за книгата „Винету“ и кмета на Симитли. Когато го чух да изпростява дотам, реших, че този човек няма как да стане президент. Нередно е, от хората е срамота и от Бог – грехота. Стана! Напук на здравия смисъл и онова, което моралът диктува."

06.07.2017 22:43:35

Анонимен

О НИМА ТАЗИ ГОВОРИ ЗА НЕЙНИТЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ

06.07.2017 22:33:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.