• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Бареков: Време е за джихад срещу ислямистите в самото им сърце

Бареков: Време е за джихад срещу ислямистите в самото им сърце

/КРОСС/Европа е във война. Новата война убива основно невинни хора. Води се от вероломен и нечовешки жесток противник. Изчадие на злото - Ислямска държава или както там се наричат нейните клонове. Европейската цивилизация е застрашена от претопяване и изтребление от варварските племена на ретроградните последователи на исляма. "Европейски граждани", родени в Париж и Лондон, ислямисти екзекутират като животни истинските европейци! Време е европейските лидери да се събудят и окопитят и да видят Злото в самото му зловещо лице.

Време е за джихад срещу ислямистите в самото им сърце. Без истинска цивилизационна коалиция със съюзници Европа, САЩ и Русия Третата световна война няма да бъде спечелена от добрите. Третата световна започна на 11.09 и до днес отне живота на стотици хиляди НЕВИННИ хора от всякакви цветове и религии.

Опомнете се, докато все още имате ясен и видим враг, който си има територия в Близкия Изток. Скоро този враг ще се е настанил до дома ни, в квартала ни и войната ще бъде окончателно загубена от нас истинските европейци. Страхът от терора на ислямистите може да бъде победен само с брутален, смазващ и безвъзвратен и незабавен удар с пълната военна мощ на Запада и Изтока върху територията на съвременния Ад на земята - Ислямска държава. Камък върху камък не бива да оставим от тях!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

anonimen

Podkrepqm goreizkazalia se!a Ako ne se varnat IZBIVAITE GI!

14.11.2015 18:31:23

Анонимен

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ОБРАТНО ТИЯ ВАРВАРСКИ ПЪЛЧИЩА.

14.11.2015 17:46:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.