• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

bTV разгневи Сидеров

bTV разгневи Сидеров

София /КРОСС/ Участието на Волен Сидеров в сутрешния блок на bTV отново прерасна в скандал. Този път националистът успя да влезе в конфликт с Мариана Векилска. Интервюто започна диалогично, но в момента, в който въпросите към председателя на "Атака" се ограничиха изцяло в слухове за връзки между неговата "Алфа тв" и Корпоративна търговска банка, разговорът излезе извън рамките на добрия тон.
Сидеров обвини водещата, че изпълнява поръчка и даде няколко примера. Векилска не успя да посочи нито един източник на информацията, върху която основава своите питания. Гостът поиска да разбере името на медиите, които твърдят, че е получавал пари от КТБ, за да заведе дела срещу тях. Вместо това обаче получи отговор в сферата на "агенции, електронни..."
"В едни агенции пише, че..." Не говорите професионално. "Абе там се говори нещо..." И аз мога да цитирам какво се говори за вас, но не го правя. Знаете ли какво прави "Атака" за хората? Знаете, но трябва сам да си го кажа, защото камерите на bTV и Нова не идват при нас. Каните ме със специална задача. Това е манипулацията, на която подлагате милиони българи. Казвам ви го като християнин. Вие обаче се товарите с греха. Лъжете много хора", заяви Волен Сидеров.
Векилска обаче предпочете да не влиза в директен спор. Тя обаче продължи интервюто, задавайки въпроси като "Ще се разпадне ли "Атака", ако не влезете в парламента?". Това видимо ядоса Волен. Той настоя да говори за проблеми, свързани с държавата, а не с партията му. В крайна сметка интервюто така и не се получи, като гост и водеща явно говореха на различни езици. Стигна се дори до питане от типа на "Имате ли планове за есента", което окончателно разруши дисциплината в студиото и скоро след това разговорът приключи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

мутра

Интересно ми е, как пък веднъж нямаше огън и жупел, когато мутрата от Банкя гостува?! Голям страх, голям слугинаж!

20.07.2014 11:46:19

Мая

Луди хора, като Сидер, Кольо Цензурата и Боко Тиквата, нямат място в българската политика - вредни и опасни са!

20.07.2014 11:46:07

дядо

Дори Сидеров потвърждава за венчавката между герб и турците. Това ще е повече от долна и гнусна коалиция. Господ да пази България!

20.07.2014 11:45:55

Винету

Бойковото бтв напада остро всички, които не са зад Винету от Банкя, нормално.

20.07.2014 11:45:45

Тиква

Бойко крадял идеите на Волен. Тиквата така е свикнала, да краде всичко, което зърне. Това е същността на Боко.

20.07.2014 11:45:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.