• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Още за новата версия на Volkswagen Golf

Още за новата версия на Volkswagen Golf

/КРОСС/ Вчера Volkswagen ни разкри първите подробности за новата версия на хитовия си модел Golf, първоначалните продажби на който започват през декември. Успоредно с премиерата на автомобила, от компанията обявиха, че по време на международното изложение в Лос Анджелис през следващата седмица ще се състои и дебютът на новата електрическа версия e-Golf, която ще предложи сериозно увеличен свободен пробег.

Основните новости при обновената версия на Volkswagen Golf не са свързани със сериозни промени в дизайна, колкото с въвеждането на няколко нови технологични и инженерни решения, както и нови асистиращи системи за повишаване на безопасността, пише auto-press.net.

От Volkswagen коментират, че Golf ще стане първото предложение в своя компактен сегмент, което ще се предлага със система за реализиране на полуавтономно управление. Тук акцентът попада върху новата система Traffic Jam Assist, която е в състояние да "води" колата при движение в засилен трафик. Същата е в състояние на поеме цялостното управление на превозното средство, стига скоростта на движение да не надвишава 60 км/ч.

Допълнително спокойствие внасят също така и системата Front Assist с функция за разпознаване на пешеходци, системата за автоматично задействане на спирачната система в случай на инцидент и други.

Друг сериозен акцент при новата версия на Golf е новият 1.5 литров, TSI Evo бензинов двигател (150 конски сили), който е оборудван със система за автоматично изключване на цилиндрите Active Cylinder Management (ACT) при движение с равномерна скорост. За този задвижващ агрегат, от Volkswagen обещават, че ще е с до 1 литър по-икономичен от адекватните предложения на конкуренцията.

От Volkswagen обявиха също така, че поетапно, актуалната шестстепенна роботизирана трансмисия ще бъде заменена със също така DSG, но седемстепенна кутия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.