• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Енерго-Про подобри качеството на електрозахранването в квартал Балик в Добрич

Енерго-Про подобри качеството на електрозахранването в квартал Балик в Добрич

/КРОСС/ Екип на Енерго-Про Мрежи извърши полагане на кабел средно напрежение, част от пръстена, захранващ 400 битови клиенти в квартал Балик в Добрич. Така специалистите възстановиха връзката между два извода. Именно тази връзка позволява по време на ремонтни дейности или при евентуална авария, засегнатите клиенти да бъдат електрозахранени по резервна схема. Положеният кабел е изработен по съвременна технология - устойчив на механични въздействия и влага.

Ремонтът е извършен за два дни, като най-много време отнеха изкопните дейности и възстановяването на настилките след това. Освен разходите за подмяна на съоръженията по мрежата, Енерго-Про поема и финансирането на съпътстващите дейности.Това също е сериозна инвестиция, като в някой случаи изкопните дейности и възстановяването на настилки предизвикват значителни разходи. През последните два ценови периода обаче КЕВР наложи сериозни финансови ограничения на инвестиционната дейност на електроразпределителните дружества.

Повредата е възникнала по време на експлоатация на съоръжението, локализирана е и кабелът е подготвен за ремонт. След технически анализ на съоръженията, специалистите на електроразпределителната компания предприеха подмяна на стария, повреден кабел с нов, за да гарантират стабилност на електрозахранването в района. По време на ремонта всички клиенти бяха електрозахранени по резервна схема.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.