• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Руски министър: Рускините да не правят секс с чужденци по време на световното

Руски министър: Рускините да не правят секс с чужденци по време на световното

/КРОСС/ Руски министър призова съгражданките си да се въздържат от това да правят секс с чужденци по време на световното първенство по футбол, предадоха световните медии.

Тамара Плетньова смята, че дори тези връзки да доведат до брак, жените и децата им ще бъдат изтеглени в чужбина и няма да останат в Русия.

„Дори и да се омъжат, те ще бъдат изведени от страната и няма да знаят как да се върнат. После ще идват при мен да плачат, че децата им са взети”, коментира Плетньова по време на радио интервю.

Тя допълва, че иска хората в страната ѝ да се женят по любов за руски граждани и да отглеждат деца и семейства в Русия.

По думите ѝ повечето жените, които родили деца от чужденци около Олимпийските игри в Москва през 1980 г. „са страдащи самотни майки”. „Добре са тези, които са родили деца от същата раса, но тези от междурасови връзки страдат”, допълва още Плетньова.

Тъмнокожи руснаци до ден днешен са подложени на чести въпроси и дискриминация в страната, тъй като там чернокожото население е по-малко от 1%. Двурасовите руснаци често са наричани „деца на Олимпийските игри” или „Фестивални деца”, защото са заченати по време на големи спортни събития в страната.

По време на Световното по футбол в Русия се очакват над 1 млн. туристи, което повдига въпроса за расовата и сексуална дискриминация в страната. Едно от големите притеснения на световните посетители е, че казаци ще охраняват спортните събития. По време на Олимпийските игри от 2014 г. именно казаци биеха членовете на „Пуси райът” в Сочи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.