• 17 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Какао, „Сам вкъщи“ и… нов телевизор

Какао, „Сам вкъщи“ и… нов телевизор

/КРОСС/ Празниците наближават, а с тях и топлите семейни вечери, в които „най-накрая сме отново заедно". Макар и за кратко, всеки оставя рутината на ежедневието си на заден план и се потапя в един по-красив, магичен и топъл свят в компанията на най-близките си. Всяко семейство има своята коледна рутина - едни украсяват още в края на ноември, други - на Бъдни вечер, някои си подаряват подаръците на 24-ти, други - на 25-ти, едни пият какао, други - греяно вино.
Но има една традиция, която години наред всички ние, волно или неволно, спазваме всяка година - маратон с коледни филми. Сутрини в компанията на анимация за Дядо Коледа, елфи, елени и подаръци. Сериите на „Сам вкъщи" сякаш никога няма да ни омръзнат, а сладникавите романтични филми за събирания и раздели по Коледа будят коледното настроение у всички ни. И неусетно телевизорът се превръща в семейно огнище - той ни дава още една причина да сме всички заедно.

Ако сте решили тази година да посрещнете празниците с нов семеен телевизор, то направете най-добрия избор с OLED TV от LG. Моделът Е8 е достатъчно голям, за да събере цялото семейство пред екрана. Със своите 65 инча, той предлага перфектна картина и цвят, независимо от кой ъгъл гледате. Функцията Cinema HDR предоставя несравнимо кинематографично усещане и за най-големите филмови ценители. Поддържа повечето HDR формати и създава истинско кино изживяване с картина от Dolby VisionTM и звук от Dolby Atmos®. И всичко това в компактен размер с дебелина на екрана колкото монета от един лев. Този телевизор се слива с всяко интериорно решение, допълва го и добавя дълбочина, без да заема място. А за най- малките зрители има минимализиране на вредната „синя светлина", за да предпази очите след продължително гледане.
И не на последно място, ще забравите за досадното теглене на филми - с LG OLED E8 PLA имате достъп до приложения като Netflix и Amazon Prime с едно натискане на бутона. Качеството на модела е световно признато и печели награда EISI за най-добър продукт за 2018-2019.

Сега само остава да изпечете сладките (или джоланчето), да стоплите шоколада (или виното) и да съберете всички любими хора на едно качествено кино изживяване в домашния уют.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.