• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Нинова в Аврен: Нека всички се обединим

Нинова в Аврен: Нека всички се обединим

/КРОСС/ "Честит празник на Независима България - голямо, национално и държавно постижение, което трябва да браним всеки ден и днес. Скъпи тракийци, дошли на този ден, тук, от цял свят, моля, приемете нашето уважение за това, че почитате героизма и паметта на предците си, загинали тук.  Поздравявам ви, че тачите традициите и ги препредавате на деца и внуци. Над вашите семейства тежи една несправедливост". Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на Националния тракийски женски събор-поклонение в с. Аврен, който се провежда под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова. Тя добави, че  вярва, че всички институции ще се обединят в усилията да получат тракийските българи обезщетения за претърпените загуби. "Миналата седмица внесохме закон в Народното събрание за правото на тракийците от Беломорска Тракия да предявяват своите искания безсрочно. Нека всички политици да се обединим за това и като българи да защитим своите сънародници. Знам, че където и да сте по света, носите България в сърцето си. Днес е голям ден за всички българи. Да ни е честит празникът на Независимостта", каза още Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Президентът, по точно И. Христов, който е белгиец, и разбира се диригентката Корнелия явно не познават историческата истина. Независимостта на България е извоювана с много дипломатични маневри от „злодея“ Н.В. Фердинанд. Той успява да неутрализира реакциите на Австро-Унгария, Англия и Франция, а без тяхната подкрепа умиращата Османска империя не посмява да се възпротиви.

23.09.2018 14:47:08

Анонимен

ТАЯ СТАВА ВСЕ ПО НЕАДЕКВАТНА

23.09.2018 11:04:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.