• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Красимир Янков: Валери Симеонов и всички политици трябва да сме готови да отговаряме на всички въпроси и на всички журналисти

Красимир Янков: Валери Симеонов и всички политици трябва да сме готови да отговаряме на всички въпроси и на всички журналисти

/КРОСС/ „Войната с ГЕРБ трябва да се води на терена на парламент, на терена, на които нашите избиратели избират, но не трябва да се преминават границите. Има сериозни теми, за които трябва да се говори. Политиката трябва да е разговор за бъдещето, ако имат факти, които го лишават на местно и изпълнително ниво, те не трябва да се крият". Това каза Красимир Янков от БСП в предаването "Беновска пита" по Канал 3.

"Когато Стефан Данаилов има какво да каже, той няма да го скрие. Вицепремиерът Валери Симеонов трябва да е готов да отговаря на всички въпроси и на всички журналисти. Всички, които са общественици и политици трябва да отговарят", коментира той.

"Допреди няколко месеца президентската институция не беше толкова активна, но преди няколко месеца президентската институция беше посочена от Бойко Борисов. Сега Румен Радев е избран от над 2 милиона избиратели", каза още Янков.

"Тези дни се заговори за първа и втора цигулка. В един оркестър има 12 първи цигулки. Със сигурност в политическия живот и вземането на решения има и други цигулки. Корнелия Нинова е председател на Националното бюро на БСП, който е колективен орган от 182 членове.

Главният прокурор Сотир Цацаров също трябва да е първа цигулка. Приемам всеки, които е избран от колективния орган на БСП за първа цигулка", заяви още Красимир Янков.

"Приемайте ме за човек с позиция, а не за опозиция, коментира той.

"Моята позиция, понеже чух, че съм привърженик на коалиция с ГЕРБ, отстоявал съм моето мнение, че с ГЕРБ като структура сме различни и не може да има коалиция между БСП и ГЕРБ", уточни Красимир Янков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Андреев

Настоящата журналистика е негативно деформирана. Тя само зомбира някой хора, а други ги ядосва, като търси и предлага само негативна информация, а за положителните новини искат високи рекламни цени. Може би трябва държавата да помисли за това.

09.10.2017 07:12:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.