• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Кметът на Червен бряг вече е обвиняем

Кметът на Червен бряг вече е обвиняем

/КРОСС/ Специализираната прокуратура повдигна обвинение за длъжностно престъпление на кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Той беше задържан вчера с още петима общински служители при специализирана полицейска операция, съобщиха от прокуратурата.

Вълов е обвинен, че през 2017 г., като публичен възложител по Закона за обществените поръчки е нарушил служебните си задължения. Без да има законови основания, е прекратил обществена поръчка за доставка на топъл обяд за социално слаби в Червен бряг и Койнаре, като по този начин е облагодетелствал две свързани с него фирми.

Вълов беше освободен, след като му беше повдигнато обвинение и взета паричната гаранция в размер на 75 хил. лева. Предстои Специализираната прокуратура да поиска от Специализирания наказателен съд да бъде отстранен от длъжност.

Другите петима задържани също бяха разпитани и след това освободени. За момента те са само свидетели по делото, уточняват от прокуратурата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Факти

1.) Кметът на Червен бряг и арестуваните съветници и чиновници са от ДС-МВРо на ДС-Ванче търбух-гюфто-менгясъ караАлбинос! 2.) Червен бряг е в Плевенски избирателен район, където ВИНАГИ се кандидатира същия ДС-Ванче търбух-гюфто-менгясъ караАлбинос - и за депутатин, и за президентин, .... ! 3.) Районът е силно наситен с цигански катуни, с тарторите на който ДС-Ванче търбух-гюфто-менгясъ караАлбино с е в изключително близки взаимообвързаности https://bit.ly/2Tmkeb2 (особено преди и по време на избори)! 4.) Както е тръгнало, до евро-изборите през май ще бъде ОТСТРЕЛЯН (ще даде фира) целия "кадрови потенциал" на ДС-МВРо - по места и в София, за да бъде отчетена "борба с политически организираната престъпност" по линия на клонингите на БКП+БЗНС+ДС!

21.03.2019 17:48:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.