• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

LG представя нови решения за климатични инсталации на IFA 2016

LG представя нови решения за климатични инсталации на IFA 2016

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи най-новите си решения за климатични инсталации, включително жилищни климатични системи (RAC) и пречистватели за въздух, за първи път в Европа на IFA 2016. От енерго-ефективния DUALCOOL до пречистватля за въздух с висока производителност, LG ще предложи на европейските потребители оптимални решения за дома, които се фокусират върху ефикасността и производителността.

По-бързо охлаждане и изключителна енергийна ефективност с DUALCOOL
DUALCOOL на LG е първият климатик, който използва енергийно-ефективен компресор Dual Inverter CompressorTM, който пести енергия без да прави компромис с охлаждането. Проверен от световно-признатата организация TÜV Rheinland, компресорът Dual Inverter позволява на DUALCOOL да консумира до 70% по-малко електроенергия, като в същото време предоставя до 40% по-бързо охлаждане от конвенционалните RACs.1 Напредналата технология на компресорите от LG позволява на DUALCOOL да работи с изключително ниски нива на шума, което го прави идеално решение за апартаменти. Надеждният Dual Inverter Compressor е подкрепен с 10-годишна гаранция, което го прави един от най-добрите в индустрията. Също така, DUALCOOL умело балансира формата и функцията със своя тънък и изчистен дизайн, който се съчетава перфектно с всеки интериорен декор, увеличавайки гъвкавостта за инсталация.

Създаваме здравословна и чиста среда в дома
Пречиствателят за въздух от LG притежава уникален 360-градусов дизайн и възможност за Clean Booster, които в комбинация създават здравословна и уютна среда, премахвайки невидимите замърсители на въздуха. Функцията Clean Booster позволява на пречиствателя да елиминира замърсителите по-бързо на по-широка площ, в сравнение с конвенционалните модели. Освен това, ергономичният дизайн на пречиствателя за въздух намалява допълнително времето за почистване на цялата стая. Нещо повече, функцията Baby Care генерира лек въздушен поток, за да създаде идеалната атмосфера за деца и малки бебета.

Функциите Smart Indicator и Smart Lighting позволяват на потребителите да следят климатичните условия в дома си в реално време. Smart Indicator предоставя точни данни за качеството на въздуха върху дисплейя, позволявайки на потребителите по лесен начин да следят промените във въздуха. Smart Lighting използва четири различни цветни светлини, за да проследи качеството на въздуха в стаята, за да информират клиентите с един поглед. Пречиствателят за въздух от LG използва усъвършенстван сензор за откриване на фини частици с размер по-малък от 1,0 микрометъра в диаметър.

„Новите ни продукти и решения за климатизация са по-ефикасни, работят по-добре и са още по-приятелски настроени към семействата", заяви Джо Сеонг-Джин, президент и изпълнителен директор на LG Electronics и LG Home Appliance & Air Solution Company. "Европейските потребители държат на високите стандарти, когато става въпрос за енергийна ефективност и производителност. Ето защо, IFA за нас е възможност не само да представим новите си продукти, но и да се докажем като компания, фокусирана върху потребителите си."

Посетителите на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin, по време на IFA 2016, ще имат възможността да изпитат новите продукти от първа ръка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.