• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Възраждане: Дойде време за Възраждане, Възход и Величие на България!

Възраждане: Дойде време за Възраждане, Възход и Величие на България!

/КРОСС/ На 7 февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента, ще се проведе протест за оставката на кабинета Борисов 3. Очаква се да присъстват хиляди българи от цялата страна, за да заявят за пореден път недоверието си към правителството на ГЕРБ и ВМРО-БНД.

Протестът се организира от Възраждане, които към момента са единствената политическа организация, която е в реална опозиция на властимащите. Причината за протеста са последствията от десетгодишното управление, наложения режим на Борисов и състоянието, в което се намира България към този момент.

Държавата ни е в демографска криза. През 2019 г. населението на България намалява с толкова, с колкото през Първата и Втора световна война, взети заедно! Страната ни се обезлюдява и само през изминалата година тя е напусната от 70 000 българи, притиснати от недоимък и търсещи препитание извън пределите на Родината. Вместо мерки за справяне с кризата и улесняване на родителството, управляващите затрудняват семейството. Промените в Закона за социалните услуги (ЗСУ) и всички други закони, свързани с него, създават притеснения на българските родители. Неясните законови текстове са предпоставки за инвазия на социалните служби, като се поставя на фокус многодетните семейства. В ЗСУ присъстват редица неточности, които

"отварят вратата" за корупционни схеми, тъй като няма ясно определение за дете в риск.

Източването на язовирите и безотговорното управление на водните ресурси са причината за съществуващи или съвсем скоро задаващи се водни кризи по места. А в Европейска България, един над 100 хиляден град - Перник, е изправен пред хуманитарна катастрофа.

Страната ни е превърната в място, където регламентирано и нерегламентирано се внася боклук от други държави. Той се унищожава с изгаряне и съответно - замърсява въздуха. Правителството нарушава Конституцията на Република България, в чийто чл.4, ал.2 е записано, че „Държавата гарантира живота и здравето на българските граждани", в чл.52, ал.3 - „Държавата закриля здравето на гражданите", а според чл.15 - „Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда".

Замяната на лева с евро е отказ от валутен суверенитет, който застрашава финансовата стабилност на страната. Девалвацията на лева и договора СЕТА са съдбоносни решения, които не е логично правителството да взима без да обърне внимание на обществените настроения и нагласи. И по двете теми, Възраждане иска референдум.

Правителството целенасочено убива дребния и среден бизнес, чрез въвеждането на наредба Н-18. "Българският бизнес във всичките му аспекти - производство, транспорт,

търговия, услуги - се явява създател на всички блага и гръбнак на българската държавност. Партия Възраждане последователно се обявява в подкрепа на бизнеса и категорично настоява държавната администрация и особено Приходната агенция, да създават предвидима и удобна работна среда, като дават простор за развитие на предприятията, широко ползват електронните и комуникационни технологии и свеждат

до минимум затрудненията, които причиняват на данъкоплатците чрез вменяваните им задължения." - категорични са от Възраждане.

Полицейският произвол и политическите арести също са факт в Европейска България. Правителството се обгражда с полиция, за да се предпази от въпросите на народа. Ползва полицията като средство за наказание върху протестиращите. Полицаи бият протестиращи граждани, след което лъжесвидетелстват и се жалват като потърпевши пред медиите с цел да се вмени НЕистината на обществото и така да се формира една обществена нагласа, удобна на правителството. Хора във водещите редици на Възраждане са арестувани без вина и изцяло по политически причини.

Жената от видеото, което обиколи за два дни цялото интернет-пространство и докосна сърцата на българите - протестиращата 73 годишна пенсионерка, настанена в Дом за стари хора, е посетена от полиция, за да бъде порицана. Част от медиите обслужват властта, погазвайки всички етични принципи в журналистиката.

Това е само част от ситуацията в България, в която народът оцелява трудно, а правителството ползва всички средства за да го "убеди", че живее добре и "всичко е наред". Управляващите ни внушават как, ако не са те, в България ще настане политическа криза и едновременно с това разчитат на медийни публикации, в които открито клеветят единствената политическа алтернатива - опозиционната партия Възраждане.

В утрешния ден, народът ще се бори да си върне властта. Пред Парламента ще се съберат хиляди хора, за да заявят: "ИСКАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ!".

На 7-ми февруари 2020 г. от 12.00 ч. пред Парламента започва времето на Възраждане - Възход и Величие на България. Народът ще си върне властта в собствената си Родина

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.