• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

„Възвишение“ тръгва онлайн от 23 май! Ексклузивно в мрежата на Нетера ТВ

„Възвишение“ тръгва онлайн от 23 май!  Ексклузивно в мрежата на Нетера ТВ

/КРОСС/ Популярната Интернет ТВ платформа дава възможност на българите в цял свят да гледат филма онлайн и по легален начин.

 Българите по цял свят ще имат възможност за първи път да гледат легално и във високо качество филма на режисьора Виктор Божинов „Възвишение“. След забележителния успех по кината, лентата ще бъде представена на 23 май в платформата на НетераТВ (www.neterra.tv).

„Възвишение“ ще бъде достъпен като допълнителна услуга на онлайн платформата, която дава възможност зрителите за първи път да се насладят легално на качествено българско съвременно кино. Награденият за най-добър балкански филм на 22-ия Международен фестивал „София Филм Фест“ ще може да бъде купен или нает, независимо дали желаещите да го гледат са абонати на Нетера ТВ. Той ще бъде достъпен и за зрители в рамките на България.

Филмът е с изключително качество, както на картината, така и на звука и може да бъде гледан на различни видове устройства. Чрез разпространението му онлайн НетераТВ работи в посока за осигуряване на устойчивост на кино и телевизионните продукции в Интернет пространството в света.

                       

Иновативната онлайн платформа се спира на филма „Възвишение“, защото заглавието покори сърцата на родните зрители и медии с великолепната си режисура, актьорска игра и чувство за хумор. “Ние в Нетера се интересуваме както от новаторските и творчески подходи, така и от качествената изработка на продуктите, зад които заставаме. Очаровани сме от филма „Възвишение“, не само от сюжета и играта, но и от операторската работа и вдъхновяващата музика. Щастливи сме, че първи имаме шанса да зарадваме сънародниците ни с възможността да му се насладят онлайн.”, споделя Емил  Стойновски, Продуктов мениджър на Нетера ТВ.  

Най-гледаният български филм за последните 7 години, „Възвишение“ е първият пълнометражен проект на режисьора Виктор Божинов и е базиран на едноименния роман на Милен Русков. Филмът разказва за двама „полу-революционери, полу-разбойници” Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев), които през 1872 г. взимат участие в Арабаконашкия обир на Димитър Общи (Филип Аврамов), след което търсят Левски, за да му предадат важно писмо.

Двамата се озовават захвърлени в природата, на трагикомично приключение, изпълнено с интриги, подлост и предателства, което ги отвежда до възвишение, където истината не може да остане скрита. „При създаването на този филм за нас водещо е било качеството, както художествено, така и технически.

От тази гледна точка е удоволствие да работим с Нетера ТВ и вярваме, че именно благодарение на тази платформа българите в страната и по света ще имат възможността да гледат нашия филм. Отново  и отново.“, споделя режисьорът Виктор Божинов.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.