• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Wizz Air обявява 22-ра база

Wizz Air обявява 22-ра база

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви днес, че ще отвори своята 22-ра база на 16 декември в Дебрецен (Унгария) с един нов Airbus A320 и по-нататъшно разширяване на регионалното унгарско обслужване. 

В Дебрецен вече се извършват WIZZ полети и градът ще бъде второ Wizz унгарско летище с оперативна база. Новият самолет ще увеличи броя на обслужваните линии от Дебрецен на шест и ще повиши капацитета на летището със 136% до 145 хиляди места годишно. Авиокомпанията се надява това да стимулира местните работни места в секторите авиация и туризъм, и да предостави на клиентите повече маршрути на ниски цени.
Wizz ще обслужва три нови линии от базата в Дебрецен до Брюксел Шарлероа, Малмьо и Париж Бове, с начало 16 декември, първоначално с по два полета седмично. Линията от Дебрецен до Париж Бове ще даде достъп до френската столица на ниски Wizz цени. Честотите по съществуващите популярни линии от Дебрецен до Лондон Лутън и Айндховен също ще бъдат увеличени.

Wizz Air сега предлага повече от 47 маршрута от Унгария до 22 държави от две унгарски летища. Билетите за новите линии от Дебрецен са вече в продажба от HUF 5,990* и могат да се запазят на Wizzair.com.

Wizz Air - най-нови линии от Дебрецен:

Дестинация Дни Начална дата Цени от*
Париж Бове Ср, Нед 16 дек HUF 6,990
Брюксел Шарлероа Пон, Пет 18 дек HUF 6,990
Малмьо Пон, Пет 18 дек HUF 5,990

Wizz Air увеличава честотата на полетите от Дебрецен:

Дестинация
Седмични полети От
Лондон Лутън от 7 до 10 17 дек
Айндховен от 2 на 3 17 дек

По време на пресконференцията в Дебрецен Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, каза: „Преди два дни, отбелязахме 11-та си годишнина с нова ливрея на самолета и освежен бранд, като част от ангажимента ни непрекъснато да подобряваме преживяването от пътуването. Днес се радвам да съобщя тази голяма новина за Унгария и областта Хайду-Бихар. Нашата оперативна база в Дебрецен ще направи Източна Унгария по-достъпна, ще даде нов тласък на туризма и ще насърчи икономическото развитие на региона. Ще създадем редица местни работни места, Wizz Air и нашите бизнес партньори, удвоявайки капацитета си от летище Дебрецен".

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, оперира с флот от 59 самолета Ербъс А320 и предлага над 380 линии от 22 бази, свързващи повече от 112 дестинации, между 38 държави. В екипа на Wizz Air над 2200 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 16,5 милиона пътници през финансовата година, приключила на 31 март 2015. Wizz Air е листван на London Stock Exchange стикер: Wizz

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.