• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Wizz Air пуска в сайта си на живо полетна информация

Wizz Air пуска в сайта си на живо полетна информация

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, представи днес функция за полетна информация на живо в своя сайт wizzair.com. 

Flight Information Tool позволява на пътниците да проверяват статуса на своите полети в реално време, удобно показва всички полети за деня, включително закъснелите или отменени.

Услугата беше въведена със смартфон приложението на Wizz Air и се превърна в популярна функция сред потребителите. От днес всички клиенти могат да получат достъп до една и съща услуга http://wizzair.com/en-GB/flightinformation.

„Стремим се да предлагаме приятно преживяване на всеки етап от пътуването. Дори и с нашето отлично представяне в показателя време, понякога могат да се случат проблеми с полетите и навременната информация е от първостепенно значение за удовлетвореността на клиентите. С полетна информация на живо пътниците ни, могат да проверяват статуса на своите полети в деня на пътуването. Тази услуга дебютира с приложението ни за смартфон и от днес е на разположение също и на нашия сайт. Сега е по-лесно от всякога, да сте в крак с нашето разписание и да следите актуалния статут на вашия полет!", казва Даниел де Карвало от Wizz Air.

 

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, оперира с флот от 53 самолета Еърбъс А320 и предлага над 340 линии от 18 бази, свързващи повече от 102 дестинации между 36 държави. В екипа на Wizz Air 2 000 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 13.9 милиона пътници през финансовата година, приключила на 31 март 2014. Пакетни ваканционни оферти се предлагат на wizztours.com. Wizz Tours е платформа за резервации на полет+хотел, която покрива всички дестинации на Wizz Air.

*Източник: Innovata, на базата на планиран капацитет места за заминаващи за годината, завършваща на 31 март 2014 ("FY 2014" ФГ 2014) 1. Централна и Източна Европа (ЦИЕ) е регион, който включва Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Република Чехия, Естония, Унгария, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.