• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Wizz Air отваря първата си база в Обединеното кралство, в Лондон Лутън

Wizz Air отваря първата си база в Обединеното кралство, в Лондон Лутън

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източа Европа, днес открива първата си база в Обединеното кралство, на летище Лондон Лутън. WIZZ ще разположи един от новите самолети Airbus A320 на летището, увеличавайки оперативността по 42 маршрута от Лутън, включително три нови посоки до Тел Авив, Прищина и Кутаиси.

WIZZ празнува 30 милионния пътник по нискотарифните си линии от Лондон Лутън.  Щастливата пътничка, пристигаща от Варна беше посрещната в Лутън с подаръчен двупосочен WIZZ ваучер.

За да отбележи тези важни етапи, WIZZ с удоволствие предлага на клиентите от Обединеното кралство специална промоция до 20% по-ниски цени по всички 82 линии от мрежата в Обединеното кралство, до полунощ, на 22 юни.

Отварянето на база в Лондон Лутън представлява голяма инвестиция за WIZZ в Обединеното кралство и откриване на 36 директни работни места в авиокомпанията. Местният екипаж на Wizz Air е обучен по най-високите стандарти, а флотът на Wizz Air е един от най-младите в Европа, осигурявайки висококачествено преживяване за клиентите на всеки полет. Новият базиран самолет ще подпомогне оперативността и откриването на три нови очаквани линии  от Лондон Лутън:  Teл Aвив в Израел; Прищина в Косово; и Кутаиси в Грузия, която е единствената директна връзки между Кутаиси и Обединеното кралство. С новия самолет ще се увеличат и честотите на полетите по някои от най-популярните линии на WIZZ до Румъния:  Сучава, ще се изпълнява пет пъти седмично; Констанца четири пъти седмично; и Яши - ежедневно. 

WIZZ AIR - НАЙ-НОВИТЕ МАРШРУТИ ОТ ЛОНДОН ЛУТЪН 

Дестинация

Дни

Начало

Цени от*

Kутаиси, Грузия

Четвъртък, неделя

18 юни 2017

GBP 23.99

Teл Авив, Израел

Вторник, четвъртък, събота, неделя

24 юни 2017

GBP 97.99

Прищина, Косово

Вторник, събота

24 юни 2017

GBP 30.49


Ангажимент към Лондон Лутън

През 2016 г. WIZZ е превозила повече от 5 милиона пътници по маршрутите си от Лондон Лутън, което прави WIZZ вторият по големина оператор на летището. През 2017 г. Wizz Air ще разполага с почти 6.3 милиона места в продажба за своите линии от Лондон Лутън, което представлява 13% ръст на годишна база. 

Ангажимент към Обединеното кралство

Първият полет на Wizz Air през май 2004 беше от Катовице до Лондон Лутън. Днес мрежата на WIZZ в Кралството съдържа 82 линии до 42 дестинации, от 9 летища.   През 2016, Wizz Air е превозила повече от 6.6 милиона пътници по нискотарифните си линии от Обединеното кралство, което представлява 30% ръст на годишна база и подкрепа за почти 5,000** местни работни места в асоциираните индустрии. От започването на дейността на компанията, над 35 милиона пътници са избрали да пътуват с WIZZ, възползвайки се от предимствата на ниските цени от Кралството до Централна и Източна Европа.

Местата за новите линии са вече в продажба и могат да се резервират от само GBP 23.99* на wizzair.com. 

Оуен Джоунс, главен корпоративен директор на Wizz Air, заяви: "Горди сме да отбележим откриването на първата WIZZ база в Обединеното кралство, на летище Лондон Лутън. Първият полет на Wizz Air през 2004 г. беше от Лондон Лутън и оттогава ние превозихме от летището 30 милиона пътници на ниските ни тарифи, стимулирайки местната туристическа и авиационна индустрия, като същевременно засилваме бизнес партньорството между Кралството и Централна и Източна Европа. Нашите нови операции от базата ни на летище Лондон Лутън ще създадат редица местни работни места с WIZZ, а новите дестинации, добавени към мрежата означават още по-голям избор за пътниците на WIZZ в Обединеното кралство с 42 популярни маршрута до 18 страни, обслужвани от Лондон Лутън, и все повече възможности за откриване на Европа на ниските тарифи на WIZZ. Нашият фантастичен екип ще осигури отлично пътуване за всеки, който пътува с WIZZ на борда на самолетите на една от най-младите флоти в Европа."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.