• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Wizz Air празнува 13 години постоянен растеж и забележителни постижения

Wizz Air празнува 13 години  постоянен растеж и забележителни постижения

/КРОСС/ Wizz Air днес отбелязва 13-а годишнина от първия си полет. През изминалите години WIZZ се превърна в най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и постигна забележителни етапи. Сега клиентите на Wizz Air могат да се присъединят към празника и да открият 141 вълнуващи дестинации в нискотарифната мрежа на Wizz Air с намаление до 30% в днешния празничен ден, за всички линии и за нови резервации направени до полунощ.

Wizz Air с особено вълнение обяви и победителите в WIZZ Youth Challenge, първият международен студентски WIZZ конкурс. От общо 978 регистрирани отбора, първите 40 представиха своите проекти на жури, което включваше членове от висшия мениджмънт на Wizz Air и други експерти. Отборът-победител е от Хърватия и е награден с неограничен брой безплатни пътувания в мрежата на WIZZ, в рамките на една година.

Wizz Air вярва, че упоритата работа трябва да бъде балансирана с активен начин на живот и по този начин подкрепя няколко международни събития за бегачи в цяла Европа, в градове като Клуж-Напока, Кошице и Скопие. Повече от 35 000 състезатели от над 50 държави вече са участвали в Wizz Air-маратони през 2017, и предстоят още в Будапеща, Киев и София. Както имате възможност да летите с WIZZ, защо не се регистрирате и за едно от тези вълнуващи събития?

През последните 13 години WIZZ е прелетяла 1 милиард километра, еквивалент на 25 000 обиколки на Земята и е превозила близо 135 милиона пътници. Всеки самолет във флота на Wizz Air, съставен от 81 Airbus A320 и A321 - един от най-младите в Европа, прелита средно около 12 часа на ден, и заедно те са изпълнили почти 880 000 полета, имат повече от 1,4 милиона часа във въздуха, което преведено означава 163 забележителни години в непрекъснат полет. Сега Wizz Air предлага над 500 линии от 141 летища в 42 държави и разполага с една от най-разнообразните мрежи за всяка европейска нискотарифна авиокомпания, от Тенерифе на запад до Астана на изток и с най-дългата линия Катовице-Дубай 4,639 км, като все още има 40 нови линии, които ще започнат да функционират през 2017.

През последните 12 месеца, до 30 април 2017, над 24 милиона клиенти са пътували с WIZZ, радвайки се на ниски цени, удобна система за резервация и отлично обслужване на борда. Ден след ден почти 3,300 авиационни професионалисти от 42 различни националности предоставят превъзходно обслужване на борда. WIZZ бизнесът, чрез своята мрежа подкрепя над 17,000 работни места в асоциираните индустрии.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.