• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

WIZZ AIR започна нова програма за кадети-бъдещи пилоти

WIZZ AIR започна нова програма за кадети-бъдещи пилоти

/КРОСС/Wizz Air най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, днес обяви началото на нова програма за Wizz Air кадети в партньорство с BAA Training.
BAA Training беше избрана да предостави тренировъчни решения, съобразени със специфичните WIZZ изисквания за бъдещи пилоти. Съгласно пет годишния договор, до 150 кадети ще бъдат назначени с регламент на EASA, за да осигурят на Wizz Air обучени ATPL летци.
В WIZZ сега работят над 800 пилоти в 25 бази в Централна и Източна Европа, и всяка година екипът се увеличава с 200 човека. Авиокомпанията търси отдадени и всеотдайни млади хора, които имат или не, малък предишен летателен опит и искат да се присъединят към мотивирания и с високи стандарти екип професионалисти на авиокомпанията.

Програмата ще се фокусира върху обучението и развитието на умения, които отговарят на оперативните потребности на Wizz Air, която гарантира работа на тези, които завършат успешно и ще им даде възможност да се присъединят към авиокомпанията директно като ко-пилоти, управляващи самолети Airbus A320 и A321 в мрежата на WIZZ.
За повече информация, моля, посетете: https://www.baatraining.com/are-you-a-future-wizz-air-pilot-join-cadet-program/
Диедерик Пен, оперативен директор на Wizz Air каза: "В WIZZ ние знаем, че хората са сърцето и душата на нашата компания. Ето защо ние сме щастливи да започнем допълнителна програма за кадети с BAA обучение, която предлага невероятна възможност на едно цяло ново поколение пилоти да започне кариерата си в WIZZ. Кадетската програма на Wizz Air не само осигурява цялостна подготовка за бъдещи пилоти, но, ако те отговарят на всички изисквания да се присъединят към семейството на WIZZ и да летят с нашите самолети Airbus A320 и A321. Стартирането на програмата за кадети на Wizz Air е важна нова глава в WIZZ историята и ние очакваме с нетърпение да намерим нашия талантлив летателен екипаж на бъдещето."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.