• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Яне Янев: Има дълбока връзка между ДСБ и ДПС

Яне Янев: Има дълбока връзка между ДСБ и ДПС

/КРОСС/ Това, което се случи в ДПС, не е случайно. Ще има дълъг резонанс и ще се случват още процеси, защото, каквото и да се говори, това е най-голямото разцепление в ДПС, заяви председателят на РЗС Яне Янев в интервю за BTV. 

Според него ДПС става все по-българска партия, по характерния за българските партии признак да се цепят и роят.

Трябва да се търси генезисът, зародишът на това разцепление. ДПС е политическа партия, структурирана на корпоративни принципи, и за да съществува във вида, в който е, трябва да бъде захранвана с голям ресурс. Ако там няма голям ресурс, тя не може да съществува пълноценно, посочи Янев. „Това не е ДПС, другото му име може да е „Доган груп", каза Яне Янев и поясни, че част от директорите на „Мултигруп" са се пренесли в сараите на Доган. Същите тези хора, които са натрупали опит в смътните времена на групировките, сега прилагат тук това, което са научили", каза още Янев.

ДПС и ДСБ имат най-близка връзка с две банки, които се оказаха пирамиди. Вие знаете, че по времето на Костов „СИБанк" на Славчо Христов функционираше по начин, подобен на КТБ. По-късно се оказа, че двете партии с най-голямо влияние в КТБ са ДПС и ДСБ. Има дълбока връзка между ДСБ и ДПС, каза Яне Янев и допълни, че е налице усилие за заличаване на следите на тази взаимовръзка между техните капитали.

Според Янев в настоящите условия е много трудно да се създават нови проекти, особено от хора, които са показали, че нищо друго не могат да правят, освен да взаимстват чужди тези, коментира Янев. Политически тези и идеи не може да се патентоват и в България всеки си прави, каквото си иска.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този още ли е съветник на Бойко? Да внимава какво говори за Мултигруп и групировките!

14.01.2016 11:54:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.