• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Красимир Янков: БСП предложи промяна и хората ни подкрепиха

Красимир Янков: БСП предложи промяна и хората ни подкрепиха

/КРОСС/Предложихме промяна - държавата да застане до хората, и голяма част от тези, които упражниха правото си на избор, ни подкрепиха. Това коментира Красимир Янков, член на ръководството на БСП, в партийната централа на "Позитано" 20 в столицата.

По думите му БСП получава подкрепа значително по-голяма, отколкото социолозите предвещаваха, или е имала на предишните парламентарни избори.

"Ние сме готови да бъдем последователни и да отстояваме програмата, с която сме се явили на избори. Ако има възможност тази програма да бъде изпълнена и мерките в отделните сектори - приложени, готови сме да подобрим живота на българските граждани", заяви Янков.

Той отбеляза, че според прогнозните резултати мандатът първо трябва да се връчи на ГЕРБ. "Досега ГЕРБ управляваха в коалиция с Реформаторския блок с подкрепа от Обединените патриоти и целева подкрепа за конкретни решения от ДПС. Сега, ако сформира кабинет, Борисов ще трябва да носи цялата отговорност, няма коалиционни партньори", коментира Янков.

Той посочи, че ако ГЕРБ не предложи кабинет или той не бъде подкрепен в парламента, БСП ще има възможност да състави правителство и да изпълни задачите, които си е поставила.

По думите му тези мерки съвпадат с програмата на "Обединени патриоти" - осигуряване на националната сигурност, обезпечаване на сигурността на границата, повишаване на доходите, осигуряване на работни места. Всичко, което ГЕРБ не направи, е в програмата на "Обединени патриоти", коментира Янков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пич,хората не искат вашата промяна-разбрали го или понеже си дървен ,трудно го проумяваш !

27.03.2017 09:18:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.